Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Mild opvoeden: wie zoet is krijgt lekkers / Olivia Jones
Lezing of congres

Daar sta je dan met een krijsende kleuter in de winkel. Je had al een vermoeden dat het zo ging uitdraaien. De ogen van je medeshoppers zijn op jou en jouw kindje gericht. Wat zouden ze denken? Het liefst van al wil je dat het geschreeuw ophoudt. Je hebt helemaal geen zin om te brullen op je kind, maar plots is het daar. Je gaat uiteindelijk met dat vervelende schuldgevoel verder. Dit voelt niet goed. Waarom kan het niet allemaal wat makkelijker gaan zonder drama?

Wat als het ook anders kan?
Hoe creëer je meer rust en minder drama binnen het gezin? Hoe zijn wij als mens geprogrammeerd? Wat doet een mens instinctief als het even te veel wordt en waarom?
Deze lezing is een samenvatting van jarenlange research naar de "vele waarom-vragen" die aan bod komen tijdens het moederschap. In deze lezing leer je praktische tools en inzichten om het opvoeden van kinderen en jouw dagdagelijks leven een stuk makkelijker te maken.

Als vroedvrouw aan huis heeft Olivia reeds een lange tijd kunnen kijken in de hoofden van ouders en in de zielen van baby's en jonge kinderen. Sinds kort is zij werkzaam als vrouwenconsulent en helpt ze vrouwen aan het roer te staan van dat gigantische schip dat moederschap heet. Olivia stuurt bij om steeds rustig te varen in die wispelturige zee. Haar hoger doel is steeds het welzijn van ouders en kinderen.

Verder lezen
Wanneer
19.30 tot 21 uur
Waar

Sociaal Huis
Kraaiennestplein 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 15
KH Uitpas: 13,00
Standaardprijs: 15,00
Organisatie
Cultuurcentrum Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter