Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Once Upon a Time in de Westhoek / Sebastien Dewaele & Wouter Bruneel 20 uur
Theatervoorstelling

Een verhaal vol epiek en elektriek, met knetterende humor en een snuifje heroïek.

In Once upon a time in de Westhoek nemen Sebastien Dewaele en Wouter Bruneel een duik in de geschiedenis van een dorp vol littekens en karakterkoppen.

In dialoog met de verhalen uit hun familie en geboortestreek zoeken ze hun eigen plek in de geschiedenis, en hoe ze daarbij elkaars ‘nuldraad’ kunnen zijn. Daarvoor kruipen ze in de huid van de personages Phase en Neutre: twee elektriciens bij wie de vriendschap gedijt op wisselspanning.
Overwint die vriendschap of vliegt finaal de zekering eruit?

Once upon a time in de Westhoek is een verhaal vol epiek, elektriek en knetterende humor. Een verhaal over dodelijke verwantschap en onvoorwaardelijke vriendschap, over generaties heen, waarbij je en passant veel zult bijleren over je verbouwingen. Een verhaal over stuten met hesp en tot 10 tellen op 6 vingers.

Na het veelgeprezen Marinus (2018) maakt Sebastien Dewaele (Bevergem, Eigen kweek, De broers Geboers) bij Compagnie Cecilia Once upon a time in de Westhoek, de tweede voorstelling rond ontroerende en vergeten verhalen uit de rijke West-Vlaamse geschiedenis. Dit keer doet hij dat in samenwerking met Wouter Bruneel (Zie mij graag, Eigen kweek, De broers Geboers) en Wouter Deprez.

De originele live-muziek bij de voorstelling is van de hand van?Ben Van Camp?en?Ben Brunin?(Isolde et Les Bens, Vive la Fête,…).?

“In Marinus kaapt meesterverteller Sebastien Dewaele een schip én zijn publiek”. - **** De Standaard

Deze voorstelling wordt bij ons in het West-Vlaams gebracht!

Verder lezen
Wanneer
20 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 18
€ 15 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter