Knokke-Heist bezoeken als toerist?

online tasting: beer meets cheese / Glenn Gillis
Cursus of workshop

In de tweede sessie neemt biersommelier Glenn Gillis van Bierdegustaties.be ons mee naar de wondere wereld van kaas.

De gastspreker van dienst is Geert Horsten, kaasmeester en eigenares van Grappe de Raisins. Ze kiest bewust voor biologisch en rauwmelke artisanale fermier kazen uit het binnen- en buitenland.
Hiervoor gaat ze zelf actief op zoek en maakt zo rechtstreeks contact met de kleine artisanale producten.
Hoe wordt kaas nu gemaakt en wat zijn dan wel rauwmelkse kazen? Bier en kaas: een hemelse combinatie!

We proeven een aantal unieke artisanale Belgische pareltjes en linken daar dan een passend biertje bij. Een pakket is voor 2 personen. De pakketten kunnen in het Cultuurcentrum Knokke-Heist opgehaald worden. Meer info volgt na inschrijving.
Inschrijven kan tot en met vrijdag 30 mei 2021.

Verder lezen
Wanneer
20 tot 21.15 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 34
€ 30 KH Uitpas / -26 jarigen
Organisatie
Cultuurcentrum Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter