Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Rosie's Roll-In Roller Disco

Roll back to the 50’s deze zomer in Knokke-Heist

Rolschaatsen is (weer) hip en wie zich eraan wil wagen kan deze zomer in Knokke-Heist terecht op het kerkplein van deSint-Margaretakerk in het centrum van Knokke. Van 10 juli tot 30 augustus komt er een outdoor rollerskatepiste met de klinkende naam Rosie’s Roll-In. Je wordt er ondergedompeld in de hippe retrosfeer van de jaren 50. Door shoppers en bezoekers een sportieve, trendy en kleinschalige beleving aan te bieden, hoopt het gemeentebestuur de lokale handelszaken en horeca in de buurt een serieuze boost te geven. Uiteraard zullen er heel wat maatregelen genomen worden zodat het rolschaatsen op een coronaveilige, maar wel plezante manier kan plaatsvinden.

Voor € 5 krijg je éénmalige toegang tot de roller disco en kan je zolang rolschaatsen als je wil. De huur van rolschaatsen is inbegrepen, maar je mag ook je eigen paar meenemen.

Wil je graag voor de total expercience gaan? Kies voor Rosie’s Favourites (€ 20) en laat je verrassen door één van de horecazaken in de buurt en een paar hippe sokken om te matchen met je rollerskates. Een doosje popcorn maakt je foto helemaal af! Te verkrijgen bij de roller disco en Toerisme Knokke (Zeedijk 660).

Verder lezen
Wanneer
-
14:00 tot 21:00
Waar

Sint-Margaretakerk Knokke
Maurice Lippensplein

8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 5
toegang tot de roller disco (huur skates inbegrepen) - € 20: total expercience
Organisatie
Toerisme Knokke-Heist

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter