Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Shop in the name of love - Shoppingweek
Lokale Economie

Van 4 tot en met 12 juli 2020 slaan de lokale horeca en winkels de handen in elkaar met de gemeente Knokke-Heist om een stijlvolle shoppingweek te organiseren waarbij zowel inwoner, tweedeverblijver als gast zin krijgen om naar Knokke-Heist te komen winkelen.

Stijlvolle verwennerij
Tijdens het shoppen wordt extra beleving gecreëerd door de deelnemende handelaars. Ze halen het onderste uit de kan om hun klanten tijdens de Shoppingweek royaal in de watten te leggen. Geniet ten volle van deze stijlvolle verwennerij. Kom zeker langs, de handelaars hebben jullie gemist!

Shop en win
Ook de gemeente voorziet enkele leuke initiatieven om de shoppingervaring op absoluut topniveau te brengen. Denk maar aan acties rond personal shopping, outfitwedstrijden met leuke prijzen en ook de shoppingstraten worden prachtig aangekleed.
Het principe is simpel: kom gezellig winkelen en misschien val jij wel in de prijzen.

Personal shopping
Imago expert Manon Nievelstein gaat dagelijks op stap in het gezelschap van een professionele fotograaf om iemand uit het shoppingpubliek in de Gouden Driehoek dé ultieme winkelervaring in Knokke-Heist te bezorgen. Deze persoon geniet van een private personal shopping experience ter waarde van 250 euro.

Dress to impress
Het duo zal ook dagelijks iemand uitpikken uit de shoppingliefhebbers omdat die persoon het leukst is uitgedost binnen een bepaald thema. Deze lucky winners ontvangen een #myKH pakket vol toffe gadgets. Iedere dag wordt een ander thema centraal gesteld. Benieuwd naar de thema’s? Volg zeker de Facebook- en Instagrampagina van Toerisme Knokke-Heist om op de hoogte te blijven. En vergeet niet: dress to impress.

Vanaf 4 juli start tevens ook de waardebonactie, een reden te meer om te komen shoppen in Knokke-Heist!

Verder lezen
Wanneer
-
10:00 tot 19:00
Waar

Diverse locaties in Knokke-Heist
Diverse locaties

8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Organisatie
Toerisme Knokke-Heist vzw

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter