Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Sväng Tounee Mondiale / Svang 20 uur
Concert

Tornado alert!! Duik weg voor “SVÄNG” ... of hoe slechts 4 (mond-) harmonicaspelers erin slagen te klinken als een heel orkest!

Als je er de afgelopen 19 jaar nog niet in geslaagd bent om Sväng aan het werk te zien dan is het NU je uitgelezen kans om dit alsnog te doen. Dit gekke en briljante harmonicakwartet uit Finland bracht een wereldwijd publiek in opperste vervoering. Hun virtuoze spel en de wonderlijke klank van de basharmonica laat niemand onberoerd. Knap entertainment dat de valkuilen van de "gimmick" perfect omzeild. Met een verbazingwekkend gedifferentieerd geluid dat verrast en bekoort. Met hun melodieuze en hijgende melancholie slepen ze hun publiek mee in een onstuimige speelvreugde.
Passie en plezier verwordt tot een intens concert. Het is fascinerend om te horen hoe muzikale bronnen, invloeden en traditionals harmonieus en grandioos gearrangeerd worden.
Constante tempowisselingen en contrasterende dansante momenten laten de vier verschillende instrumenten toe om naadloos over te gaan in een roesverwekkend geluid. Opzwepend, onweerstaanbaar en vurig.

Sväng bewijst dat de harmonica een groot bereik heeft en dat je met dit instrument elke stijl tot zijn recht kan laten komen. Onze eigen "Toots" kijkt (denken we) met veel genoegen en een speelse glimlach welwillend toe van daarboven....

Verder lezen
Wanneer
20 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 19
€ 16 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen 10 pers
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter