Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Voelen zonder filter / Fleur Van Groningen
Lezing of congres
Gezondheid

Word jij regelmatig overweldigd door emoties? Druk je ze weg, tracht je ze te rationaliseren of verlies je de controle? Vind je het moeilijk om te voelen wat er in je omgaat? Loop je vaak tegen dezelfde pijnpunten aan?
Wordt er misbruik van je gemaakt of negeer je je grenzen? Raak je overprikkeld, absorbeer je andermans emoties? Verlang je naar verbinding, harmonie en zelfvertrouwen?

De Vlaamse succesauteur Fleur van Groningen moest al op jonge leeftijd leren leven met verdriet, angst en woede. Ze doorleefde gebeurtenissen die haar tot op heden bijblijven, maar leerde gaandeweg ook hoe ze constructief kon omgaan met haar emoties en herstelde van trauma.
'Voelen zonder filter' is het ontroerende, confronterende maar vooral inspirerende verslag van die lange zoektocht, die uitmondt bij innerlijke rust. Het is een persoonlijk verhaal dat kan dienen als leidraad voor anderen.

De Vlaamse Fleur van Groningen schrijft, schildert, tekent, spreekt en moedert. Ze is columnist voor Psychologies Magazine en The Art Couch, journalist voor De Morgen, en kunstschilder.

Verder lezen
Wanneer
20 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 10

Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter