Knokke-Heist bezoeken als toerist?

What's up James?

What's up James?

Op 15, 16, 22 en 23 maart 2019 viert het Westkapels Amateur Theater (WAT) 40 jaar WAT en daarbij hoort natuurlijk een spetterende komedie!

W(h)AT's Up James is deze heerlijke komedie van auteur Julia Engelen in een regie van Manu Devoogdt. Een topteam van 12 schitterende acteurs onder leiding van een door passie gedreven regisseur zijn zich aan het klaarstomen voor 40 jaar WAT.

Kaarten zijn online te koop via: kaarten@toneel-wat.be of bij Apotheek Lefevere in Westkapelle en bij Schoonheidsinstituut Kelly in Heist.

Korte inhoud:

James Butler en Juffrouw Kortebeen werken beiden voor de theaterproducer Harry Voets. Ze kunnen elkaar echter niet uitstaan en maken voortdurend ruzie. Het gaat echter niet goed met Voets Productions. De vorige productie is vroegtijdig stopgezet en de huidige productie dreigt zelfs niet door te gaan ondanks het feit dat er al veel geld geïnvesteerd werd. De hoofdrolspeler en de hoofdinvesteerder haakten af. Maar dan komt John Rijkmans, rijke industrieel met een pak geld op de proppen. Hij wil onmiddellijk Harry Voets spreken of hij gaat met zijn centen naar Woestijnvis. Doch Harry is niet thuis. Kortebeen laat James, de butler, dan maar doorgaan voor Harry Voets. Alleen mogen Harry zelf, zijn vrouw en zijn dochter dit niet weten. Maria, de vrolijke poetsvrouw promoveert juffrouw Kortebeen tot mevrouw Voets en plotseling moeten de aartsvijanden samenwerken als man en vrouw. Maar dan komen Harry en Imelda Voets thuis en gaan de poppen aan het dansen. Ondertussen probeert Kortebeen de acteurs, Janine Lisschoeps en Kevin Johnson, warm te maken voor de nieuwe productie: die laatste vindt de butler wel een lekker stuk. En zo moet James zich in duizend bochten wringen om
alles tot een goed einde te brengen.

Verder lezen
Wanneer
20:00 tot 23:00
Waar

Parochiezaal Westkapelle
Pastoor De Neveplein 16
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Organisatie
Westkapels Amateur Theater

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter