Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Zondagsconcert "Mooie Meisjes" door Stokman en Vos 11 uur
Concert

Stokman en Vos brengen een gevarieerd liedjesprogramma waar je gegarandeerd vrolijk van wordt. Mooie meisjes, ze zijn overal. Ze flaneren over de kermis, wuiven naar de koers en drinken limonade op de braderij. Bij de eerste lentezon liggen ze op de plage en als het regent, zitten ze te giechelen in de cinema. Iedereen spreekt over hen, iedereen heeft hen gezien. Stokman en Vos brengen een ode aan alle meisjes bezongen in de mooiste liedjes uit vervlogen tijden. Kruip maar in je beste zondagspak, want deze meisjes gaan met jou op stap.

Voor ‘Mooie Meisjes’ brengen Stokman en Vos in hun gekende stijl onder andere ‘Rozen voor Sandra’, ‘Meisjes aan de macht’, ‘Ave Maria’, ‘La donna e mobile’, ‘Con te partirò’ en ‘Madammen met een bontjas’. Dit liedjesprogramma is een fijne mix tussen gekend klassiek en meezingers van bij ons.

Stokman en Vos zijn Astrid Stockman en Liesbeth Devos, twee topsopranen van bij ons, die hun publiek moeiteloos weten te charmeren. Ze laten zich daarbij begeleiden door accordeonist Stijn Bettens.
www.stokmanenvos.be

Verder lezen
Wanneer
11 uur
Waar

Casino Knokke Magrittezaal
Zeedijk-Albertstrand 509
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 18
€15 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers
incl. hapje en drankje
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Senioren

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter