Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Coming up

Coming up

We kunnen nog niet met zekerheid zeggen wanneer we terug voorstellingen mogen brengen maar we kunnen jullie wel al een blik geven over wat we gaan brengen.

'Oogst' - Kommil Foo

Een piano, een gitaar, een viool en hun 2 karakter-stemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. 
Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. 
Zonder circus, intiem. 
Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen.
Kommil foo op z’n best!

€ 30, € 27 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

De jaren van verstand - Thomas Smith

Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas Smith al 18 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. In 'de jaren van verstand' komt hij geen levenslessen dicteren, maar stelt hij zijn eigen hersenkronkels en gedragingen in vraag. 

Terwijl je dit leest, heb je ongetwijfeld allerlei gedachten in je hoofd: ‘We kennen Thomas Smith al’, ‘Gaat hij weer impro doen?’, ‘Ik moet nog naar de winkel’ … Drie gedachten per seconde, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. De hele dag door. De kans is groot dat je die gedachten ook voor waar aanneemt en ernaar handelt. 
Maar wat als je dat eens niet zou doen?
Thomas heeft voor zichzelf onderzocht wat de bouwstenen van zijn verstand en persoonlijkheid zijn. Hij ontdekte ook dat er een aapje in zijn hoofd zit, dat dikwijls vanuit angst handelt en dromen in de weg staat. Willen we tot de jaren van verstand komen, dan is de opdracht simpel: laat dat aapje niet de baas zijn.

Zijn vorige voorstelling 'Strak' werd door pers (5-sterren) en publiek lovend ontvangen. Bij Thomas pruttelde en borrelde er echter nog veel meer onder de oppervlakte. Hij voelde de drang om dieper te graven. Het was tijd voor 'De jaren van verstand'!

 

€16, € 13 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

ZEVENenTWINTIG - Appassionata

28 jaar bestaat Appassionata ondertussen. Maar ze zijn nog lang niet van plan om toe te treden tot de “forever 27 club”.

Daarvoor zijn ze té springlevend, de tieners uit Knokke-Heist en wijde omgeving en hun coaches, Jan Charles en John De Bree

In september 2019 zijn ze er weer mee begonnen en 2 corona-jaren verder tonen ze u trots (en -toegegeven- met de nodige zenuwen) hun creatie. Hun verhalen en dromen, hun impro’s en bevliegingen, muziek en beelden vallen dan samen in een harmonieus geheel dat wil boeien en ontroeren, en deze keer ook doen schateren!'

€9, € 6 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers., -12 jaar

 

Musical Feeks - Diné

Wanneer het middeleeuwse Knokke-Heist getroffen wordt door de plaag en nog maar 10 inwoners telt, blijkt voor hen het grootste gevaar nog te komen. Een onbekende kracht in het dorp zorgt ervoor dat alle dieren sterven en het voedsel verrot. Al snel begint het dorp aan een heksenjacht vol angst, hilariteit en verraad.

Feeks is een hilarische horror comedy die alles behalve historisch accuraat is. Een niet te missen spektakel dat nooit eerder werd vertoond.

€9, € 6 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

De Vinylvreter -Piv Huvluv

Een unieke en bijzondere show die comedy- en muziekliefhebbers samenbrengt.
Piv houdt ervan om geregeld op tournee te gaan met muzikale helden. Enkele jaren terug stond hij al eens op onze planken met Steve Wynn. Volgend seizoen zoekt hij zijn gezelschap in heel andere contreien: Marga Scheide, de blonde zangeres van Luv’, de meest succesvolle meidengroep aller tijden. De dames behoorden enkele jaren tot de absolute top in de wereld van het amusement en een optreden van Luv' stond altijd borg voor een ongekende ambiance en plezier. Piv spreekt open over zijn transformatie van doorsnee muziekfan tot redelijk geobsedeerde vinylfreak. Hij neemt je mee door zijn bonte platencollectie en vertelt je de verhalen achter de indrukwekkende soundtrack van zijn leven. 

Het wordt een voorstelling vol anekdotes over zijn geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verdoken signeersessies en de toegewijde jacht op dat ene, echte collector’s item.

€18, € 15 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

What do you think of Western civilization? - Simone Milsdochter

Doorwinterd vertelster Simone Milsdochter duikt in de actualiteit. Ze fileert de wereld waarin we nu leven in een voorstelling die even scherp en gevat is als het citaat van Mahatma Ghandi dat ze als titel gebruikte. In haar eigen onnavolgbare stijl combineert ze elementen van een lezing met performance en denkt ze luidop na over goed en kwaad, arm en rijk en andere toevalligheden. 

“Ik ben geboren in de mid-sixties: de Gouden Jaren. Groeide op in een middelgrote stad, in een mooi huis, in een liefdevol gezin. Boeken en muziek vanaf dag één. Nu, een halve eeuw later, kan ik niet anders dan concluderen: ik ben gelukkig. Ik heb geluk gehad.”

€16, € 13 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

Houden van... - Andrea Croonenberghs, Geena Lisa En Sam Verhoeven

Na veel memorabele middagen in het Antwerps Sportpaleis komt ‘Houden Van’ naar de cultuurcentra. Een iets kleinere bezetting dan vroeger dus, maar nog altijd dezelfde succesformule: een verrassende selectie bekende Nederlandstalige nummers waar je thuis mee opgegroeid bent en die je nooit hebben losgelaten. Geena Lisa, Andrea Croonenberghs en Sam Verhoeven zijn de artiesten van dienst. Maar als enthousiast publiek zingen jullie natuurlijk even hard mee! Verwacht je aan een selectie meezingers uit de oude doos die je terugbrengen naar de tijd van toen. Alle genres passeren de revue, van chanson naar pop en van kleinkunst tot het levenslied. Een middag vol nostalgie met de garantie dat je vrolijk de zaal verlaat!

€18, € 15 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

 

Tom Robinson & Band

De Londense singer-songwriter Tom Robinson is bekend voor zijn internationale hits “2-4-6-8 Motorway”, “Glad To Be Gay”,  “Listen To The Radio” en “War Baby”.
Daarnaast schreef Tom songs voor o.a. Peter Gabriel, Elton John, Manu Katché … 
In 1976 vormde hij de Tom Robinson Band (zijn tweede band, na het folky ‘Café Society’ waarmee hij Ray Davies van The Kinks als producer weet te strikken) en werd één van de eerste voorvechters voor Rock Against Racism en een levenslange support voor Amnesty International en de Holebi-beweging.
De eerste single “2-4-6-8 Moterway” wordt direct een hit en “Glad To Be Gay” doet het nodige stof opwaaien, o.a. door de ban van BBC-radio.

Na het uiteenvallen van de TRB en het niet verhoopte succes van zijn derde band “Sector 27”, trekt hij in het begin van de jaren ‘80 gedesillusioneerd naar Hamburg waar hij o.m. “War Baby” en “Listen To The Radio”  opneemt en zijn solo-carrière met succes uitbouwt. Sinds 1978 bracht hij reeds 14 originele albums uit, plus verschillende compilaties en Live-CD’s. 

€25, €22 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers

 

Akke akke tuut

De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien
Nog nooit?
Nog nooit.
Ook niet in zijn dromen?
In zijn dromen wel.
Elke nacht.
Elke nacht met zijn voeten in het water.
Met zijn handen in het zand.
Met zijn ogen in de zon.
De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien.

Zo’n slordige 30 jaar geleden begonnen 2 jonge honden een cabaret-duo genaamd Kommil Foo.
Akke Akke Tuut was1 van hun eerste voorstellingen. Mich en Raf Walschaerts regisseren, samen met Stef De Paepe een splinternieuwe versie van deze theaterklassieker.
Thomas Van Caeneghem en Lander Severins spelen.

Akke Akke Tuut wordt meer dan ooit onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters!

Van: Raf en Mich Walschaerts, Stef De Paepe, Lander Severins & Thomas Van Caeneghem
Spel: Lander Severins en Thomas Van Caeneghem
Kostuums: Dorine Demuynck

Techniek: Ole Ceename
Productieleiding: Maaike Scheltjens

€ 9, € 6 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers, -12 jaar, leden Gezinsbond

Boy

De tienjarige Boy zit in de klas als de politie hem plots komt halen. Hij weet niet waarom. Hij weet alleen dat hij niet meer naar huis mag, omdat hij in een ‘verontrustende situatie’ woont. In een broeierige montage is de toeschouwer getuige van een reeks grote en kleine gebeurtenissen die Boys lot zullen bepalen. 
Wat doet het met iemand om op te groeien zonder de basis van een veilig nest? 
Waar ligt de grens van loyauteit aan de ouders? 

Theatermaakster Kyoko Scholiers verdiepte zich maandenlang in de wereld van de Jeugdhulp: ze interviewde Jeugdrechters, kinderen, pleeggezinnen, kinderpsychiaters, opvoeders ... Ze woonde rechtszaken bij en werkte als vrijwilliger in een leefgroep. De case van Boy is fictief als geheel maar gebaseerd op honderd waarheden.

Met Tiny Bertels, Sofie Decleir, Jeroen Perceval en veel anderen heeft deze eigenzinnige muziektheatervoorstelling een ijzersterke cast. 
Joris Blanckaert componeerde een bijzondere soundscape die live wordt gebracht door het kinderkoor van Opera Ballet Vlaanderen en HERMESensemble.
 

€15, € 12 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

U bent mijn moeder

In U bent mijn moeder geeft Joop Admiraal een eerlijk en aangrijpend beeld van het leven van zijn 80-jarige, demente moeder. Stefan Perceval bewerkt en regisseert de monoloog tot een moeder-dochterverhaal. Sien Eggers vertolkt beide rollen.
U bent mijn moeder gaat over het verdriet dat de kop opsteekt als de moeder door de genadeloze tijd achterop dreigt te raken. Zich dingen niet meer herinnert. In een verzorgingshuis moet leven. Dochter komt elke zondagmiddag op bezoek, en krijgt dan toch het verwijt dat er nooit iemand komt.
Het is niet altijd makkelijk om van een dierbare te houden. Te zien hoe iemand door een ziekte verandert en stilaan een vreemde wordt. Hoe de kracht afneemt, de geest verzwakt, en medicijnen en ziekenhuisapparatuur de taken overnemen. Hou je dan nog steeds van dezelfde? We zouden wel willen. 
In U bent mijn moeder trekt een vrouw van tachtig zich terug in zichzelf. Dementie. Het is een hardvochtig proces van verdwijnen. Het bewustzijn vernauwt zich tot steeds kleinere kringetjes. ,,Ik ben nog de beste van allemaal'', zegt de vrouw over haar buren in het tehuis. Telkens weer. Ze zal het blijven herhalen, tot ze volledig in zichzelf is opgesloten. Als een slak in haar huis. 
Vormgever Jan Strobbe ontwerpt een patroon van kindertekeningen in krijt op een tegelvoer, die uitgeveegd worden als de moeder eroverheen schuifelt. Zonder sentimenteel te worden, verbeeldt dit wat dementie is: het vervagen van het geheugen en het dooreen halen van herinneringen. 
“U bent mijn moeder is voor velen inmiddels ‘u was mijn moeder’ en dat gevoel wordt in dit intieme, breekbare theater weer eens onderstreept.” (Volkskrant - Hein Janssen)
“De verdienste van deze voorstelling is dat ze niet gevoelerig wil zijn of dramatiseert. Het is een respectvol portret, waar desondanks veel humor inzit.” (De Standaard  - Geert Sels)

“een glansrijke dubbelrol weggelegd voor Sien Eggers.” (Cutting Edge – Robbie Hermans)

Productie: HETGEVOLG
Tekst: Joop Admiraal
Bewerking en Regie: Stefan Perceval
Spel: Sien Eggers

€16, €13 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers

Wouter Deprez

Wouter Deprez heeft een nieuwe show!

Communicatie volgt!

 

 

 

Jonathan

Jonathan belooft een bizar poëtische voorstelling te worden, een af en toe bevreemdende conversatie tussen een robot, een mens en het publiek. Een avond vol verwondering en twijfel over wat het betekent om een mens te zijn en dus te moeten omgaan met verrassingen en tegenslag.

Jonathan is de naam van een palliatieve zorgrobot, ontworpen door een Artificial Intelligence-team, dat Jonathan versneld in roulatie bracht op het moment dat Covid de woonzorgcentra plotseling in een lockdown plaatste. Zo konden enkele ouderen alsnog de juiste zorg toegediend krijgen, zonder angst voor besmetting.

De voorstelling speelt zich af op het achterplein van KVS BOL, waar botsingen plaatsvinden tussen liefde en vergiffenis, vernieling en vernieuwing. Maar er vindt ook iets magisch plaats: het overlijden van Claudine – moeder, behorende tot de soort homo sapiens en getroffen door Corona – luidt de geboorte in van Jonathan, haar toegewijde, kunstmatig intelligente verzorger.

 

Bruno Vanden Broecke en Valentijn Dhaenens heten je welkom in hun iemandsland. Deze twee KVS-gezichten slaan voor Jonathan de handen in elkaar. Samen stonden ze 20 jaar geleden mee aan het doopvont van theatergezelschap SKaGeN; nu staan ze voor het eerst met z’n tweetjes op scène, met een nagelnieuwe, eigen creatie.

€21, €18 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers

De Kleine Prins

Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt, de bloem waarmee hij samenwoont en het gevecht dat hij levert met de zaadjes van de apebroodboom. 

‘De Kleine Prins’ is een klassieker die, zoals elk goed sprookje, van generatie op generatie wordt doorverteld. Schrijver Antoine de Saint-Exupéry schreef het verhaal een jaar voor zijn dood. Je merkt dat het toen al niet zo goed ging met hem. Naar het einde toe sluipt er in het sprookje een toon binnen die even poëtisch als diepzinnig is. De dialogen die de prins voert met de vos en de slang bijvoorbeeld, zijn doortrokken van weemoed en levenswijsheid. 

Piet Arfeuille en Theater Malpertuis maakten van ‘De Kleine Prins’ een familievoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar en voor ouders die het kind in zichzelf nog steeds een warm hart toedragen.

€9, € 6 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers, -12 jaar, leden Gezinsbond

Jood..... en fier.

De titel verwijst naar een incident in 1984 toen onbekenden met graffiti ‘Jood’ schreven op het raam van de bekende bakkerij Bloch in Gent. 
Het stuk vertelt het verhaal van de twaalfjarige Jacques Bloch. 
Op 15 mei 1940 breekt zijn familie in tweeën: vader en moeder vluchten met hun kinderen Jacques en Nicole naar onder andere Portugal en Amerika; grootmoeder Sophie en tante Margot blijven in Gent … 

Hun meeslepend en ontroerend verhaal werd niet eerder verteld.

Historica Tina De Gendt en Journalist Karel van Keymeulen kregen exclusief toegang tot het archief van de familie Bloch en schreven het boek waarop Luk De Bruyker dit stuk baseerde. 
Jonas De Rave componeerde de muziek en creëerde enkele moderne interpretaties van oude klezmermuziek. 
Samen vertellen ze een diepmenselijk vluchtelingenverhaal dat ook vandaag niet uit de actualiteit is weg te slaan. Wat zij hebben meegemaakt, bestaat nog altijd.

BEWERKING: Luk De Bruyker
SPEL: Luk De Bruyker, Alain Ongenaet en Jonas De Rave (live muziek)
REGIE en DRAMATURGIE: Vincent Van den Elshout

€15, € 12 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

Armand

Armand' vertelt het levensverhaal van Armand Swartenbroeks. Hij voetbalt bij eersteklasser Daring en al snel ook voor de Rode Duivels. Tijdens W.O. I werkt aspirant-arts Swartenbroeks in veldhospitalen en hulpposten en hij voetbalt met de Front Wanderers, het oorlogsalternatief voor de Rode Duivels. En dan moeten de grootste triomfen in het leven van Armand nog komen: de Olympische Spelen van Antwerpen, 53 selecties voor de nationale ploeg, een artsenpraktijk, een schepenambt en tenslotte 16 jaar burgemeester van Koekelberg. Tijd dus om het levenswerk van Armand Swartenbroeks in de schijnwerpers te te zetten.

PRODUCENT  Moody Blue Productions vzw

REGIE  Yoeri Lewijze

 

Late night - De Mens

DE MENS LATE NIGHT 
De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), en in 2020 populairder en geliefder dan ooit, zakken om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is. 
Eind 2020 en begin 2021 doen ze dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.
De Mens is sowieso een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in De Mens Late Night op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.
 

€21, € 18 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

Onheil in Black Creek

Onheil in Black Creek
Muziektheater De Kolonie

Een stomende en stampvoetende muziektheaterwestern starring Lucas Van den Eynde, Bo Spaenc en Bart Van Huyck in een oervlaams cowboyverhaal van Hugo Matthyssen.

Ooit was Black Creek, genoemd naar de Zwarte Beek die het terrein begrensd, een bloeiend Vlaams westerndorp. Nu moet Dirk, de zoon van de stichter, het uit handen geven. Black Creek wordt helemaal anders. De jonge generatie wil er een “Educatief en Klimaatneutraal Ervaringsgericht Multicultureel Ecocentrum” van maken. Het valt onze held, inmiddels een prille zestiger, erg zwaar om zich aan te passen aan een wereld waarin granola, klimaatspeeltuintjes en het therapeutisch aaien van schapen vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is er nog de bizarre nasleep van het wekelijkse spektakel ‘het ophangen van een paardendief’, dat vijftien jaar eerder een keertje fout liep.
 
Lucas Van den Eynde is de John Wayne van de Vlaamse TV en theater. Aan zijn zijde staan multiinstrumentalist Bo Spaenc en gitaar sidekick Bart Van Huyck. Ze gooien zich muzikaal in een duel tussen country & blues en tribale rytmes. De muziek – mét ruimte voor improvisatie – geeft het verhaal de sporen, jaagt de verteller op en laat het publiek mee wegduiken voor onverwachte stijgeringen van het plot!
Onheil in Black Creek maakt deel uit van een reeks uitdagende confrontaties tussen Muziektheater De Kolonie en grote theaterpersoonlijkheden. Straffe vertellers zoals Peter De Graef, Vic De Wachter, Bruno Vanden Broecke, Warre Borgmans en Tania Van der Sanden gaan een bondgenootschap aan met de muzikale drive van Bo Spaenc en een schare topmuzikanten.
Spel en concept Lucas Van den Eynde
tekst Hugo Matthyssen
compositie en muziektheatraal concept Bo Spaenc
livemuziek Bo Spaenc en Bart Van Huyck
kostuums Chris Snik, occasionele coaching Herman Gilles (NTB)
vormgeving en techniek Dries Bellinkx
Met steun van de Vlaamse Gemeenschap.

 

Edith!

Edith Piaf is een vrouw met veel facetten. Dat merk je als je de teksten van pakweg ‘Milord’, ‘Rien de Rien’ of ‘Hymne à l’amour’ bestudeert. 
Dat het niet altijd ‘La vie en rose’ was ook. Ze was een vrouw op zoek naar passie, liefde en geluk. Een zangeres die haar houvast in de muziek zocht en maar één ding wilde: zingen! 
Wat je niet uit haar nummers kan halen is minstens even fascinerend. 

Mireille Vaessen dook in de brieven, interviews en films van Edith Piaf en puurde er deze muzikale voorstelling uit. Mireille Vaessen speelde muziektheater voor jong en oud en zingt al heel haar leven in verschillende genres. 
Van jazz, blues en soul tot echte rock ’n roll. Vol overgave vertelt ze hier een verhaal van armoede en hoop, passie en verdriet, succes en ongeluk, maar altijd doorspekt met die onsterfelijke chansons. Ze laat zich muzikaal bijstaan door Sam Pasternas op piano, gitaar en viool. 

€16, € 13 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

Zwaar leven

Op die manier kunnen we alles op een veilige manier indelen. Online verkoop is momenteel niet mogelijk omwille van organisatorische redenen. 

Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. 
Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. 
Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. 

Amelies comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.
 

€15, € 12 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers

De Spiekpietjes (4+)

‘De Spiekpietjes Minimusical’ is geschikt voor alle kinderen die in de magie van Sinterklaas geloven en willen weten wat je allemaal moet kunnen om een echt Spiekpietje te zijn. Het wordt in deze 50 minuten durende voorstelling allemaal haarfijn uitgelegd! 

Een energiek duo zorgt met hun mooie zang, leuke dansjes en veel humor voor een perfecte familienamiddag! Met behulp van verschillende instrumentjes en rekwisieten maken ze deze musical tot een dynamisch en interactief kinderspektakel. Ze zingen bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes.

Deze voorstelling is gebaseerd op de boekenreeks van Thaïs Vanderheyden. De Spiekpietjes zijn kleine Zwarte Pieten die zich bij de kinderen in huis of in een klasje verstoppen en kijken wie braaf is geweest en wie ondeugend was. Het concept betrekt ouders, grootouders en begeleiders bij het uitkijken naar het leukste kinderfeest van het jaar.
€ 2, en een kleine verrassing

Een cabaret van Nele Bauwens

Dartelend ging Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend.
Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook. Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt. Een niet geheel virusvrije wereld, met één mensdom en één dierenrijk, die elkaar bestuderen en van elkaar leren.
Nele Bauwens bouwde gestaag aan een carrière in de vaderlandse showbizz, swingde met El Tattoo del Tigre, zong met Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde de pannen van het dak in Jukebox, en fluisterde luid in haar cabaretvoorstellingen ‘Ik moet beter luisteren’ en ‘Wat een geluk’.
EEN CABARETVOORSTELLING VAN NELE BAUWENS is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (regie).

€15, € 12 KH Uitpas,  - 26 jarigen, groepen +10 pers.