Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Scharpoordstream

Scharpoordstream

Luister hier!

Wat is een stream?

Een stream is een online link die ervoor zorgt dat je gratis kan luisteren naar interessante programma's en fijne muziek, waar ook ter wereld. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding via een computer, tablet of smartphone. Klik op de link om te luisteren of download de app "Zeno Radio" indien je problemen hebt met de kwaliteit van de verbinding.  

Wat doen we?

De Scharpoordstream brengt een dosis cultuur naar jouw huiskamer tijdens de zomerweekends! Online kan je luisteren naar muziek en interviews gemaakt voor en door mensen met een hart voor cultuur. We moesten dit jaar al heel wat missen en daarom doen we met plezier een poging om dit wat goed te maken. Luister via de link op deze pagina elk weekend naar interessante rubrieken en fijne muziek.

Programma 

Elke vrijdag 

16 uur: "Amuse" - de ideale muziek om helemaal te ontspannen en het weekend met een instant goed gevoel in te zetten. 

18 uur: "De Jeugd Van Tegenwoordig" - een kennismaking met een jongerentoneelgezelschap van het cultuurcentrum. 

20 uur: "Fabriek vol muziek": een uur lang kan je luisteren naar de favoriete platen van een jeugdvereniging.

21 uur: "Lokale Helden": muziek van lokale bands en deejays. 

 

Elke zaterdag

9 uur: "Hoe is het ondertussen met...": Interviewer Rik De Bree neemt een vereniging onder de loep die nauw verbonden is met het cultuurcentrum Scharpoord. 

12 uur: "Akkerdije"Harald Scheerlinck blikt vol nostalgie terug op de carrière van acteurs, schrijvers, tekenaars,… die een impact hebben gehad op de jeugd van vele Vlaamse twintigers, dertigers en veertigers.

18 uur: "De Boekenmand": Elke week raden mensen van de leesclubs een fantastisch boek aan. 

19 uur: "Ola EspagNa": Elke week draaien we een half uur lang Spaanse muziek!

Elke zondag

10 uur: "Le Salon Des Chansons": De mooiste Franse liedjes van weleer.

12 uur: "Ciao Bella": Italiaanse muziek en een blik op de cursussen Italiaans. 

17 uur: "Hoe is het ondertussen met..." (herhaling): Interviewer Rik De Bree neemt een vereniging onder de loep die nauw verbonden is met het cultuurcentrum Scharpoord. 

Naast deze vaste programmatie zijn elk weekend nog heel wat extra themaprogramma's te ontdekken. Surf naar de facebookpagina van het cultuurhuis voor meer info. 

Uitzending gemist? 

Geen tijd gehad om de uitzending te beluisteren? Via deze link kan je programma's van het cultuurhuis herbeluisteren wanneer je maar wil.