Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Oostkust Kunst

Stel jouw werk tentoon tijdens Oostkust Kunst 2022

Heb je thuis een eigen kunstwerk staan waar je trots op bent en heb je een link met de Oostkust (wonen, werken, studeren)? Grijp dan nu je kans en stel het tentoon in Cultuurcentrum Scharpoord tijdens Oostkust Kunst van 17 september tot en met 2 oktober 2022. Inschrijven kan t.e.m. 31 maart.

Laat je kunstwerk aan de wereld zien!

Voorwaarden voor deelname

Heb je een link met de Oostkust (wonen, werken, studeren) en ben je minimum 16 jaar oud? Dan kan je deelnemen aan Oostkust Kunst, zowel professionelen als autodidacten komen in aanmerking. Verschillende kunstvormen zoals foto- en videokunst, installaties, schilderkunst, sculptuur, juwelenontwerp, meubelen, ... worden aanvaard. Er kan maximaal één werk ingediend worden. Dit werk mag niet ouder zijn dan drie jaar en toonde je niet op een vorige editie van Oostkust Kunst.

Mocht je hierbij moeilijkheden ondervinden, dan helpen de mensen aan het onthaal van het Cultuurcentrum je graag verder: Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist op weekdagen tussen 8.30 en 17 uur en op zaterdag tussen 10 en 17 uur of telefonisch via 050 630 430.

Je dient alle verplichte velden op het inschrijvingsformulier volledig in te vullen: persoonsgegevens, binding met de Oostkust, titel van het werk, jaartal van productie, techniek, afmetingen (HxBxD), hangend, liggend of staand en niet te vergeten de verzekeringswaarde (= niet gelijk aan de verkoopwaarde, wel de materiaalwaarde).

Fotoshoot

Speciaal voor Oostkust Kunst maken we een unieke catalogus (€ 10 in voorverkoop, € 15 tijdens de tentoonstelling). In deze catalogus staat elke deelnemer vermeld met het werk dat hij/zij zal tonen tijdens de tentoonstelling. Een gepassioneerde fotograaf staat van maandag 2 mei t.e.m. vrijdag 6 mei 2022 klaar om de opnames te maken. Hiervoor wordt een lokaal in het Cultuurcentrum omgevormd tot een tijdelijke fotostudio. Vergeet niet een afdruk van je bevestigingsmail en het kunstwerk dat je zal tentoonstellen, mee te nemen naar de fotoshoot! De foto's worden genomen op een neutrale grijze achtergrond en voorkeur kledij, géén opvallende prints. De werken kunnen niet ter plaatse blijven.
Tijdens de fotoshoot worden de werken niet verzekerd.