Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Blijf sporten in Knokke-Heist

Online sportaanbod 

Tijdens deze periode van #blijfinuwkot is het soms moeilijk om nog veel tot sporten toe te komen. Het is nog even afwachten tot onze favoriete sportclub opnieuw de deuren zal openen. Via deze weg proberen we toch een beetje sport en beweging tot bij je thuis te brengen.

Ontdek via onderstaande linken het virtueel sportaanbod in Knokke-Heist en ga direct sportief aan de slag in je eigen kot.

#sportersbelevenmeer #blijfinuwkot

Charona's Dance Crew

Ook Charona's Dance Crew blijft voort dansen tijdens deze Corona tijden. Charona brengt op haar gekende enthousiaste manier de dansmoves tot in je huiskamer. Leer via haar online instructievideo's de leukste dansmoves aan. Volg zeker ook hun Facebookpagina en blijf op de hoogte van de nieuwste dance moves.

Dans met ons mee in de huiskamer! Tip: Connecteer YouTube met je smart tv waardoor je gemakkelijk de les kan volgen. Let's Dance!

Personal trainer Sam

Personal trainer Sam postte de afgelopen weken dagelijks een online training via zijn sociale media. Ondertussen goed voor meer dan 40 online workouts. Met deze pittige, maar leuke oefeningen kan je direct aan de slag in je eigen huiskamer. De link naar de workouts kan je hieronder terug vinden.

Neem ook zeker eens een kijkje op www.personaltrainersam.be. Via de blog ontdek je er verschillende tips en tricks over voeding, sporten, ...

Na de corona kan je Personal trainer Sam terugvinden in Damme waar we onze studio hebben en uiteraard in de studio in Knokke bij Kine Cobbaert

Personal trainer Ricardo Croes (RCF Fitness) 

Via zijn sociale media post Personal trainer Ricardo Croes wekelijks online workouts. Je kan deze terugvinden via zijn Facebook of Instagram pagina. Naast workouts kan je hier ook terecht voor tal van nuttige tips over gezonde voeding, veilig sporten en andere tips and tricks.

Ricardo zet voor ons nog eens alle oefeningen die je thuis kan uitvoeren op een rij. Bepaal zelf je intensiviteit van deze work-out en ga direct aan de slag in je eigen woonkamer.

 

Vanaf 18 mei staat Ricoardo opnieuw voor jullie klaar om in open lucht en met aandacht voor de geldende maatregelen opnieuw het beste uit jezelf te halen. Meer info kan je terugvinden op zijn website https://www.ricardocroes.be

Marijke Collaer

Bij Marijke Collaer kan je dagelijks online terecht voor een virtuele workout. Iedereen kan deelnemen, je hoeft je enkel op voorhand te registreren via Fitpage.be. Vergeet hier niet te vermelden dat je uitgenodigd wordt door Marijke Collaer.

Hou zeker haar Facebook en Instagram in het oog en blijf op de hoogte.

Maandag:

10u Aerobics
20u Abs & Booty

Woensdag:

7u Stretch & Mobility
14u Mom squad
20u The HIIT

Donderdag:

20u Danceworx

Vrijdag:

7u wake-up workout
20u Fitdance

Zaterdag:

9u Beast wod
11u The LIIT

Zondag:

10u Functional Class

Sylvie.Life

Volg elke dinsdag en vrijdag om 9 uur een online live sessie Pilates met Sylvie Komkommer. Je hebt enkel een matje nodig. Indien je een pilates cirkel hebt kan je deze ook gebruiken tijdens de live sessies.

Naast live sessies kan je op de website ook terecht voor Easyfit en Core oefeningen. Aan de hand van een uitgeschreven programma met foto's kan je dagelijks aan de slag in je eigen woonkamer.

Maria Varbanova-Verkinderen

Via online live sessies kan je bij Maria terecht voor onder andere pilates en yoga. De live sessies worden via Zoom aangeboden. Deelname aan de live sessies kost €10, vooraf aanmelden is verplicht.

Keep moving

Blijven bewegen. Dat blijft – misschien nu meer dan ooit – heel belangrijk.

En nu dat een tijdje niet in groep kan of op events, willen we je helpen om individueel te blijven bewegen in huis of in de omgeving van je huis (wandelen, lopen, fietsen,...) en dit binnen de richtlijnen van de overheid. Keep Moving voegt een laagje beleving en plezier toe aan je solo beweegmomenten.

Loop dus je eigen Knokke 10K of selecteer één van de talrijke online sportevenementen via dit platform. Iedereen kan zich gemakkelijk aanmelden en vink zo toch nog je sportieve doelstellingen af van je lijstje.

meld je snel aan via onderstaande knop een straf vandaag met je sportieve uitdagingen!

Vlaamse Sportfederatie 

Het coronavirus houdt de sportclubs op slot. Alle trainingen, wedstrijden en evenementen zijn afgelast. Maar uit een rondje sociale media blijkt al vlug dat sporters niet bij de pakken blijven zitten. De hashtag #blijfsporten doet het goed! Sportfederaties (en ook sportclubs) doen hun uiterste best om leden én fans fit te houden.

Ontdek via onderstaande linke alle online acties vanuit de Vlaamse Sportfederatie

Sport Vlaanderen 

Ook met Sport Vlaanderen kan je blijven sporten in je kot. Via hun Facebookpagina kan je tal van leuke video's terugvinden. Naast sportvideo's vind je ook de meest recente info omtrent sporten tijdens Corona terug.