Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Wegwerkzaamheden in de Oostkerkestraat

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert vanaf maandag 8 maart 2021 een grondig onderhoud uit van de Koolkerkesteenweg/Oostkerkestraat (N374) op het grondgebied van stad Damme en de gemeente Knokke-Heist. Op verschillende plaatsen worden er beschadigde betonplaten van de rijweg en het fietspad hersteld of vervangen. Om de duur van de werken zoveel mogelijk te beperken, wordt er op verschillende plaatsen tegelijkertijd gewerkt. Onder voorbehoud van goede weersomstandigheden zullen deze werken tegen begin juni 2021 uitgevoerd zijn.

Verkeersmaatregelen

Het verkeer op de Koolkerkesteenweg/Oostkerkestraat (N374) zal grote hinder ondervinden van de werken. Ter hoogte van de locatie waar er gewerkt wordt, moet het verkeer over één rijstrook langs de werken rijden. Afhankelijk van de lengte van de werf wordt er gewerkt met tijdelijke verkeerslichten of met beurtelings verkeer. Het verkeer kan in beide richtingen gebruik maken van een omleiding via de Westkapelse Steenweg/Dudzelestraat (N376).

Meer info

Indien u vragen of meldingen heeft, kan u deze overmaken aan het Agentschap Wegen en Verkeer door een mail te sturen naar wegen.verkeer@mow.vlaanderen.be.