Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Wegwerkzaamheden kruispunt Pannenstraat-Knokkestraat-Krommedijk

Deze werkzaamheden maken deel uit van fase 3 van het project 'Doortocht Heist' namelijk de heraanleg van de Knokkestraat tussen de Polderstraat en Krommedijk.

De rioleringswerken op het kruispunt Knokkestraat - Pannenstraat - Krommedijk zijn uitgevoerd. De onderlaag asfalt is gegoten en de aannemer is bezig met de afwerking van de heraanleg van de voetpaden ter hoogte van dit kruispunt.
Het aanbrengen van de toplaag asfalt van de rijbaan is voorzien van zodra de weersomstandigheden dit toelaten.

Verkeersmaatregelen

- De kruispunten Pannenstraat-Knokkestraat en Krommedijk-Knokkestraat zijn afgesloten voor het doorgaand verkeer, enkel plaatselijk verkeer is toegestaan.
- Het verkeer van en naar de Elizabetlaan wordt omgeleid via de ovonde ter hoogte van de Noordstraat of via de Duinbergenlaan.
- Het verkeer in de Krommedijk en de Pannenstraat wordt omgeleid via de Westkapellestraat.

Praktische info

Het gemeentebestuur en het AGSO vragen om tijdens de werken de vuilniszakken op de hoeken van de zijstraten buiten de werfzone te plaatsen, zodat de afvalophaling vlot kan verlopen.
De bewoners in de Krommedijk en het Pinksterbloemhof worden verzocht om hun afval voorbij de tunnel te plaatsen aan het ophaalpunt ter hoogte van de spoorweg tussen Laguna Beach en sportcentrum Laguna.