Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Jeugdraad Knokke-Heist bereidt verse lasagne voor de Warmste Week

‘Opgroeien Zonder Zorgen’ is dit jaar het thema van de Warmste Week. De Jeugdraad draagt daarom ook hun steentje bij met een grote lasagneverkoop. Ze slaan de handen in elkaar met de Jeugddienst van Knokke-Heist, want ook zij zetten zich dagelijks in voor het welzijn van kinderen en jongeren. Met verschillende initiatieven probeert de gemeente culturele activiteiten toegankelijk te maken voor iedereen, ook voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. Samen met de Jeugdraad maken ze heerlijke lasagne klaar en hopen zo een mooi bedrag op te halen voor de Warmste Week.

Vers bereide lasagne met lokale ingrediënten

Deze week bereiden ze verse lasagne met ingrediënten die werden gesponsord door Lekker van Hier. De kaas, melk, boter, uien en het gehakt komen dus van lokale producenten. Dankzij hun bijdrage kunnen alle opbrengsten volledig geschonken worden aan de Warmste Week.

De lasagne is deze week te koop op de markt, samen met de overheerlijke soep van vzw Kansenfonds. Maar ook in De Marge, het Sociaal Huis en in het Cultuurcentrum kan je langskomen voor jouw portie. Spring binnen of bestel via dit formulier. Er is ook een vegetarische optie. De Warmste Week 2023 Lasagneverkoop (office.com) Op voorhand bestellen is slim, want op is op!

Er is geen vaste prijs, je kan zelf een gift doen die past binnen je budget (vanaf € 2 per portie). Zo kan iedereen genieten van een heerlijke warme maaltijd en tegelijk een goed doel steunen met de middelen die ze hebben.

Ophaalmomenten en locaties:

Dinsdag 12/12:
Van 8.30 tot 12.30 uur op de markt (Stationsplein) te Heist & van 14 tot 17 uur in De Marge (Edward Verheyestraat 16, Knokke)



Woensdag 13/12: Van 8.30 tot 12.30 uur op de markt (Alfred Verweeplein) te Knokke & van 14 tot 17 uur in De Marge (Edward Verheyestraat 16, Knokke)



Vrijdag 15/12: Van 9 tot 12 in Het Sociaal Huis (Kraaiennestplein 1, Heist)



Zaterdag 16/12: Van 8.30 tot 12.30 uur op de markt (Gemeenteplein) te Knokke en in Cultuurcentrum Scharpoord (Maxim Willemspad 1, Knokke) van 14 tot 17 uur

Met cheque naar Brugge

Op woensdag 20 december trekken Jeugdraad en Jeugddienst samen naar Brugge om de cheque te overhandigen. Ze hopen op een mooie opbrengst zodat ze de goede doelen van de Warmste Week mee kunnen ondersteunen. Met dank aan Lekker van Hier.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter