Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

AD Delhaize Heist is klantvriendelijkste Delhaize van België en Luxemburg

Bij Delhaize staan volgens eigen zeggen de klanten voorop. De warenhuisketen wil dat haar klanten tevreden zijn wanneer ze de winkels buiten stappen, want een tevreden klant is uiteraard goud waard. Daarom zetten de directie, exploitanten en medewerkers zich dag in dag uit in om hen een magische winkelervaring te bezorgen. Goed nieuws voor wie winkelt in Knokke-Heist: AD Delhaize Heist is dit jaar opnieuw uitgeroepen tot klantvriendelijkste winkel 2023 binnen alle AD Delhaizewinkels in België en Luxemburg.

Elke AD winkel heeft dit jaar zijn klantenbeoordelingen als basis genomen om de klantentevredenheid te meten. Op periodieke basis kreeg de klant na aankopen in de winkel een uitnodiging via email om zijn/haar winkelbezoek anoniem te beoordelen. Er werd gevraagd in hoeverre hij/zij het winkelpunt aanbeveelt bij anderen.

“Samen met ons hele team zijn we ontzettend trots om ons – al voor het tweede jaar op rij – opnieuw gedurende één jaar de favoriete AD Delhaizewinkel te mogen noemen. Wij doen dagelijks ons best om een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle en gezonde producten aan te bieden. Ook nabijheid, service en winkelcomfort zijn belangrijke pijlers van onze winkel,” zeggen Sylvie en Benoit Lips, trotse winkeluitbaters van AD Delhaize Heist.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter