Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Gault&Millau zet 4 Knokke-Heistse restaurants in de schijnwerpers

De inspecteurs van Gault&Millau maakten maandag 27 november in de Brussels Expo de nieuwe scores voor België en Luxembourg in 2024 bekend. Ieder jaar is het watertandend uitkijken naar de resultaten van onze hardwerkende restaurateurs. En ook dit jaar werd hun hard labeur meer dan beloond. Knokke-Heist telt nu 37 vermeldingen, dit zijn er 2 meer dan vorig jaar.

Nieuwkomer La Rigue (Elizabetlaan 160) met chef Peter Goossens stijgt meteen door naar een knappe 14.5/20.

In de 17+ categorie vinden we twee restaurants uit Knokke-Heist. Sel Gris (Zeedijk-Duinbergen 314) met chef Frederik Deceuninck behoudt een puike 17/20. Bartholomeus (Zeedijk-Heist 267) met chef Bart Desmidt aan het fornuis zet opnieuw een uitzonderlijke prestatie neer en scoort 18/20.

De prijs voor het mooiste terras gaat dit jaar naar De Kruier (Ramskapellestraat 66). Een culinair adres om nu te ontdekken of te onthouden wanneer de lente terug zijn intrede doet. De broers Callant heten je met open armen en keuken van harte welkom.

Zoals we gewoon zijn, geeft de Gault&Millau Belux Guide een duidelijk en informatief overzicht van restaurants waar jong en oud, groot en klein terecht kunnen om hun honger te stillen. De volledige lijst met restaurants uit Knokke-Heist die punten scoren vind je terug op https://www.myknokke-heist.be/nl/gaultmillau-2024-knokke-heist

A taste of Knokke-Heist 2023-2024

Wie zich volledig wil onderdompelen in de culinaire wereld van Knokke-Heist neemt er best de Gault&Millau Regional Guide - “A Taste of Knokke-Heist 2023-2024” bij. Deze gids loodst je niet alleen langs restaurants maar ook langs een mooie selectie ambachten en winkels zoals bakkers, beenhouwers, traiteurs, vishandelaars, ijssalons en wijnwinkels. Want met meer dan 200 restaurants en tal van delicatessenzaken is Knokke-Heist een paradijs voor de fijnproevers.

Tip voor de lokale lekkerbekken! Haal als inwoner van Knokke-Heist de culinaire gids Gault&Millau Regional Guide - “A Taste of Knokke-Heist 2023-2024” gratis op in de toerismekantoren van Knokke (tijdelijk kantoor in de Veiligheidspost) of in Heist (Pannenstraat 138).

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter