Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Sint-Bernardusinstituut steunt de Warmste Week met Sibe-café 

De Knokke-Heistse Middenschool Sint-Bernardus organiseerde naar aanleiding van De Warmste Week recent heel wat activiteiten om lokale projecten te steunen voor meer veilige plekken voor kinderen en jongeren, thuis, op school, in hun vrije tijd en online. Het thema dit jaar is dan ook “Opgroeien zonder zorgen”. SiBe vlamde al mee met een kick-off met mutsenverkoop ‘Vlam van SiBe’, een succesvolle fotoquiz, barbecue, verkoop van Knokse Zoenen en Vlammetjes van Chocolatier M.

Op donderdag 30 november 2023 worden er originele en gepersonaliseerde mokken verkocht, al dan niet gevuld met warme chocolademelk. Bovendien worden er ook kerstkaartjes aangeboden. 

Op vrijdag 1 december 2023 nodigt de school (ingang Majoor Vandammestraat) tussen 18 en 23 uur in de centrale hall (oud-)leerlingen, ouders en vele sympathisanten en vrienden uit op Het warmste café om met een drankje, tapasbordje of heerlijke hotdog bij te praten met leerkrachten en oud-leerkrachten en vrienden van toen en nu. 

Alsof SiBe nog niet genoeg bewezen heeft een Warme school te zijn, stappen leerkrachten An Dhoore, Paulien De Brabandere en Hilde Desmet op dinsdag 19 december 2023 van SiBe naar het Warmste Week-dorp in Brugge en ze hopen elk 200 euro op te halen. Sponsor hen, stap een stukje of volledig mee en/moedig hen aan. Een sponsorbedrag is welkom op BE03 1430 9057 6984 met vermelding ‘De Warmste Wandeling’ en naam. 

Op vrijdag 22 december 2023 na een kerstviering in de Margaretakerk en solidair ontbijt trekken alle leerlingen en leerkrachten naar Brugge om de totale opbrengst van de actie op SiBe af te geven tijdens de live-radio-uitzending. Een mooiere afsluiter van het 1ste trimester helemaal in de kerstsfeer, kan SiBe zich niet wensen! Daar wordt elk hart warm van! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter