Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Knokke-Heist digitaliseert en factureert voortaan via my e-Box

Vanaf 2024 springt het gemeentebestuur mee op de digitale kar van my eBox en ontvangen burgers en bedrijven hun factuur via hun geactiveerde e-Box. Heb jij het my e-Box portaal geactiveerd? Dan ontvang je voortaan je factuur niet langer op papier, maar elektronisch. Schoolfacturen, GAS-facturen en speelpleinfacturen vormen hierop echter de uitzondering en worden nog steeds op papier en via de post verzonden.

My eBox

My eBox is het portaal dat door de overheid ter beschikking wordt gesteld om toegang te krijgen tot uw persoonlijke eBox. Berichten in de eBox zijn steeds persoonlijk. Ze hebben meestal te maken met

je persoonlijk dossier bij een overheidsinstelling: een beslissing die in het kader van je dossier werd genomen, toelichting bij een wijziging in je dossier, enz. Ze kunnen ook het resultaat zijn van een aanvraag die je deed via het portaal van de sociale zekerheid of via de website van een overheidsinstelling: een specifiek attest dat je hebt aangevraagd, een antwoord op een verzoek om een bepaalde inlichting, enz.

Meer weten? Raadpleeg dan https://myebox.be/nl

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter