Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Culturele uitstap naar Musée L en Parcum in Louvain-la-Neuve

Het team Educatie van het Cultuurcentrum organiseert op donderdag 28 maart 2024 van 7.45 tot 19.30 uur een culturele uitstap naar Louvain-la-Neuve. Stap in de wereld van kunst en cultuur en laat je zintuigen prikkelen tijdens deze boeiende daguitstap. Het Cultuurhuis Knokke-Heist neemt je mee op een onvergetelijke reis vol ontdekkingen en inspiratie, waarbij je het prachtige Musee L in Louvain-la-Neuve en Parcum in Leuven bezoekt.

Musée L

In de ochtend breng je een bezoek aan Musee L. Na een korte wandeling langs het Hergémuseum en door het centrum van Louvain-la-Neuve bereik je Musee L, waar je wordt ondergedompeld in de wereld van erfgoed en kunst. De museumcollectie zal je verbazen met inspirerende tentoonstellingen en meesterwerken die je verbeelding prikkelen.

Museum Parcum

Na de lunch ga je richting Parcum. Het museum biedt een boeiende blik op religieuze kunst en erfgoed. De verzamelingen en exposities zijn adembenemend, variërend van eeuwenoude iconen tot hedendaagse interpretaties. Verlies jezelf in meesterwerken die de spirituele en culturele diversiteit van verschillende geloofstradities weerspiegelen. De museumcollectie biedt een diepgaand inzicht in de rijke wereld van religieuze kunst en erfgoed.

Prijs

€ 65

code 24EUI02

Schrijf in

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter