Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Knokke-Heist zoekt een stafmedewerker Ondernemen & Strand B1-B3  

 Wie Knokke-Heist zegt, zegt shoppen en gastronomie. Onze gouden handelsdriehoek is al jaren een begrip voor kwalitatief winkelen en met historisch lage leegstandcijfers doet onze badplaats het opmerkelijk goed in een tijd van online shoppen en fast fashion. En dat willen we zo houden! Daarom zijn we op zoek naar een stafmedewerker ondernemen en strand in contractueel verband voor onbepaalde duur die affiniteit heeft met ondernemerschap.  

 Je krijgt als stafmedewerker bij de dienst Ondernemen & Strand heel wat interessante uitdagingen op je pad: de concessie voor de markten, een winterplan uitwerken, de handelskernbeleving uitbreiden, handelskernversterkende activiteiten realiseren, interessante ondernemers aantrekken op basis van een datagedreven aantrekkingsbeleid, en zoveel meer.  

  Wij zoeken een leergierige, enthousiaste collega die graag projectmatig en dienstoverschrijdend werkt. Attitude is belangrijker dan voorkennis voor ons want de collega’s brengen je graag de kneepjes van het vak bij. Sporadisch avondwerk is noodzakelijk bij netwerkevenementen die je zelf ook mee ondersteunt. 

Aanwervingsvoorwaarden
Bachelordiploma of gelijkgesteld 

Aanbod  We bieden jou een vast contract, flexibele werkuren, ≥ 35 dagen verlof, fietsvergoeding/abonnement openbaar vervoer, maaltijdcheques 8 euro/gewerkte dag, ecocheques, gratis hospitalisatieverzekering voor het gezin, pensioenvoordelen, tussenkomst internetgebruik thuis, tablet/laptop, smartphone en bovenal een interessante job! 

Solliciteren 
Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 14 mei 2024 en voeg je cv, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.  

Info en contact
Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag!  

Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug via de website en bijhorende info.

 Team Werving & Selectie - vacature@knokke-heist.be - T 050 63 01 58.  

Inhoudelijke vragen? Contacteer: 

Maud De Decker – Wd. diensthoofd Ondernemen & Strand - maud.dedecker@knokke-heist.be

T 050 63 02 83 

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter