Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Knokke-Heist behoudt opnieuw 5 Michelinsterren

Knokke-Heist heeft de voorbije jaren in België en ver daarbuiten een bijzonder sterke culinaire reputatie opgebouwd. De gemeente staat bekend om haar culinaire hoogstandjes. Met meer dan 200 restaurants, waaronder 4 prestigieuze sterrenrestaurants, en tal van delicatessenzaken is onze badplaats een paradijs voor fijnproevers. Of je nu op zoek bent naar klassieke smaken of juist avontuurlijke gerechten, Knokke-Heist heeft het en biedt steeds een vijfsterrenbeleving.

Dit wordt nogmaals benadrukt door de uitzonderlijke resultaten in de ‘MICHELIN Gids België en Luxemburg 2024'. De inspecteurs van Michelin maakten op maandag 26 februari 2024 de nieuwe sterrenrestaurants voor 2024 bekend.

Gastronomie

Bartholomeus (Zeedijk-Heist 267) met chef Bart Desmidt aan het fornuis behoudt zijn 2 Michelinsterren.

Boo Raan (Edward Verheyestraat 17) met chef Dokkoon Kapueak, Cuines 33 (Smedenstraat 33) met chef Edwin Menue en ook Sel Gris (Zeedijk 314) met chef Frederik Deceuninck behouden hun welverdiende Michelinster.

Dit bewijst dat de gemeente absolute koploper blijft op vlak van gastronomie met maar liefst 5 Michelinsterren. Proficiat aan de geselecteerde restaurants! Ontdek meer over gastronomie in Knokke-Heist op: www.myknokke-heist.be/nl/gastronomie

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter