Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Briljanten huwelijksjubileum van Julien Waeghe en Simone Bullynck

Op 2 april 1959 beloofden Julien Waeghe en Simone Bullynck elkaar eeuwige trouw. 65 jaar later maken ze dit nog altijd waar en daarom vierden ze op zaterdag 27 april dit briljanten huwelijksjubileum met heel de familie in het parochiaal centrum van Westkapelle. Schepenen Bert De Brabandere en Nick Wenmaekers brachten namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de gelukwensen over en poseerden met heel de familie op het speelplein van het Pastoor Deneveplein. Het koppel heeft 3 zonen (Peter, Luc en Frank) en al voldoende klein- en achterkleinkinderen om er de tel bij kwijt te geraken.  

Julien en Simone leerden elkaar kennen op de kermis in Knokke. Julien werkte bij de nutsmaatschappij Ebes (het huidige Engie). Na haar studies heeft Simone als secretaresse enkele jaren bij een rederij gewerkt, nadien is ze 3 jaar gerante geweest in een wasserij.

Het echtpaar gaat veel fietsen in groepsverband. Simone is nog altijd bestuurslid van Samana (voorheen Ziekenzorg CM) en van de fietsclub Okra. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter