Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Petanqueclub De Vuurtoren kampioen in eerste divisie

Petanqueclub De Vuurtoren uit Knokke-Heist is er op de laatste speeldag van de competitie in eerste divisie erin geslaagd om de kampioenstitel binnen te rijven. Hierdoor promoveert de Heistse petanqueclub naar de ere-afdeling in de all categories, waar het Knokke-Heistse spelerspotentieel volgens voorzitter Willy Bourgeois een terechte plaats verdient.

PC De Vuurtoren is een club aangesloten bij de Petanque Federatie Vlaanderen (PFV). Er wordt gespeeld over de hele provincie West-Vlaanderen. Op die wijze draagt PC De Vuurtoren zijn fel flitsende kleuren geel en rood rond in de hele provincie.

“Als sportleider en nieuwe voorzitter ben ik ontzettend trots op al mijn spelers, die in mij geloofden” vertelt voorzitter Willy Bourgeois. “Voor het eerst speelt De Vuurtoren kampioen in de eerste divisie en op weg naar de eredivisie. Dank aan alle leden voor jullie ongelofelijke inzet en steun! Als afsluiter van het winterseizoen een belangrijk moment voor PC De Vuurtoren. Knokke-Heist is een kampioen rijker! Petanquet allemaal!” knipoogt een overgelukkige Willy Bourgeois.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter