Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Workshop creatief denken met Sofie Verscheure

Op donderdag 14 maart 2024 van 19 tot 22 uur geeft Sofie Verscheure in het Cultuurcentrum Scharpoord een workshop over creatief denken. Voel jij de dagelijkse uitdaging om te blijven innoveren te midden van een dynamische omgeving? Zoek je naar nieuwe wegen, een frisse wind, of worstel je met terugkerende obstakels? Als dit je bekend in de oren klinkt, dan is deze workshop out-of-the-box denken echt iets voor jou.

Creatief denken kan het verschil maken

Zowel in je eigen leven als binnen je job of organisatie kan creatief denken je helpen om verrassend nieuwe invalshoeken te vinden. Ons brein is voortdurend op zoek naar logica en structuur. Denken in patronen levert ons heel wat voordelen op: het is handig, efficiënt en het werkt snel. Op zich geen probleem, maar je moet je er wel bewust van zijn. Als je uit bent op nieuwe, creatieve antwoorden dan moet je patroondoorbrekend leren denken.

Verlaat de platgetreden paden

Kan je je oefenen in patroondoorbrekend denken? Ja! In deze workshop leer je de basis van het creatieve proces en een aantal methodes om ‘platgetreden paden’ te verlaten. We illustreren dat met heel wat voorbeelden, maar oefenen vooral op concrete situaties die we allemaal kennen! De tijd is kort maar reken er alvast op dat hier breed geglimlacht wordt of uitbundig gelachen want alle antwoorden en ideeën zijn goed!

Perspectiefontwikkeling met Sofie Verscheure

Sofie Verscheure is ondernemer, geboeid door de kracht van woorden en poëzie. Ze is bezieler van het Symposion, een woordenwinkel én inspiratieplek. Patroondoorbrekend denken, de trialoog en zones van zin vormen de basis van waaruit ze aan ‘perspectiefontwikkeling’ doet. Ze begeleidt ook groepen en teams in hun zoektocht naar nieuwe invalshoeken op het domein van zingeving en spiritualiteit.

Prijs

€ 30

Schrijf in

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter