Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Spelotheek De Wip zoekt vrijwilliger Informatica

Vzw De Wip is een veelzijdige organisatie die, op basis van de mensen- en kinderrechten, onderwijsopbouwwerk, opvoedingsondersteuning, taalstimulering, vrijetijdsactivering en therapeutisch materiaal aanbiedt. De Wip coördineert zijn projecten met 4 professionele medewerkers én een team waardevolle vrijwilligers.

Taak

Elk kind aan de lapTOP is een nieuw IT-deelplatform waarbij kwaliteitsvol digitaal materiaal uitgeleend wordt om alle gezinnen in Knokke-Heist de mogelijkheid te geven tot volwaardige digitale participatie, ook aan kwetsbare gezinnen dus. Op basis van giften van laptops of tablets, ontvangen kwetsbare gezinnen een toestel in bruikleen. Daarnaast worden laptops tijdens het schooljaar bijna dagelijks gebruikt voor de huiswerk- en studiebegeleiding aan kinderen en jongeren (6-18 jaar) die zich bevinden in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

De vrijwilliger checkt of het toestel in goede staat is, installeert software pakketten, herstelt hardware en maakt toestellen gebruiksklaar. Heb jij enige affiniteit met IT en wil je het project van De Wip ondersteunen? Neem dan zeker contact op!

Contact & info

Karolien Schotte - Spelotheekdewip@gmail.be - T 050 539 745 of via de link https://l1nq.com/pMBzo

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter