Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Eneco Beach Clean Up op Surfers Paradise op zondag 24 maart

In 2000 organiseerde Surfers Paradise een allereerste Beach Clean Up. Ondertussen zijn dergelijke acties schering en inslag geworden, niet alleen langs onze kust maar ook wereldwijd. Gedurende de wintermaanden spoelt er heel wat afval aan via de Noordzee en waait er ook heel wat afval de duinen in. Alle strandbezoekers en watersporters hebben er alle baat bij dat de stranden er proper bij liggen en dat ook het speelterrein – onze Noordzee- alle garanties biedt op een gezonde sportbeoefening. De gemeente Knokke-Heist laat het hele jaar door niets aan het toeval over om dagelijks strand en dijk proper te houden. Tijdens de jaarlijkse beach clean up steken alle watersportclubs een handje toe om hun stuk strand een extra beurt te geven vooraleer het seizoen van start gaat.

Vanwege de ligging neemt Surfers Paradise al elk jaar het strand- en duingedeelte op zich tot aan de Zwinmonding, een strook van ongeveer 3 kilometer. Iedereen is welkom en wordt voorzien van de nodige attributen. Niets boven uitwaaien op het strand met de familie en ondertussen alles verzamelen waarvan je denkt dat het niet thuishoort in onze natuur.

Aanmelden en van start gaan op Surfers Paradise kan op zondag 24 maart vanaf 13 uur. Iedereen op post, keep the beach clean!

Alle verdere info: https://www.surfersparadise.be/eneco-clean-beach-cup-2024/

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter