Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Seniorsportief op 17 juni

Op maandag 17 juni 2024 staat er andermaal een mooie mix van 27 verschillende sporten op het programma waarbij je op een recreatieve wijze in een ontspannen en gezellige sfeer je geliefkoosde sport kan beoefenen of met een nieuwe sport kennismaakt. Senior Sportief staat open voor alle 50-plussers van Knokke-Heist en omgeving.

Er zijn 2 sessies in de voormiddag en 2 sessies in de namiddag. In elke sessie worden er verschillende activiteiten aangeboden. Op deze manier kan iedereen zijn eigen programma samenstellen naargelang de persoonlijke interesse en mogelijkheden. Je kan kiezen om deel te nemen aan minimum 1 of maximum 4 activiteiten.

In de prijs van € 3 (€ 2 via sportelkaart) per activiteit is inbegrepen: deelname aan de sportactiviteiten, verzekering en koffie met dessert. Wie over de middag wil lunchen (warme beenham met groentjes en krieltjes) in de cafetaria van sporthal Laguna betaalt hiervoor € 18.

Wie wil deelnemen aan Senior Sportief moet zich verplicht inschrijven voor 10 juni. Betaling gebeurt via online betaalsysteem, contant de dag zelf of via de 15-beurten sportelkaart.

Voor alle activiteiten wordt het nodige materiaal voorzien. Een team van enthousiaste begeleiders staat klaar om jou met de glimlach te informeren en te begeleiden. De organisatoren verwachten alle deelnemers in aangepaste sportkledij.

Klik hier om in te schrijven

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter