Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Gratis infomoment over energetisch renoveren op 14 mei     

Gratis infomoment over energetisch renoveren op 14 mei 

Op 14 mei 2024 geeft renovatiecoach Thijs Verhaeghe in CC Scharpoord een lezing over energetische renovaties voor woningen. De lezing vindt plaats om 19.30 uur en is gratis, al wordt inschrijven aangeraden. Nadien wordt een drankje voorzien en kunnen deelnemers nog verdere vragen stellen.      

    

Waarover gaat de lezing?     

EPC-label, renovatieplicht, klimaatdoelstellingen, duurzaam renoveren, isoleren, hernieuwbare energie, ... Iedereen aan de slag voor een schone duurzame toekomst! Maar de weg naar een duurzaam woonpatrimonium is ambitieus, niet goedkoop en soms ook ingewikkeld.   

Bij iedere mogelijke stap die kan gezet worden rijzen er vragen: Wat doe ik eerst? Moet alles eruit? Ben ik verplicht iets te doen? Wat past er in mijn budget en zijn er financiële duwtjes in de rug? Als inwoner van Knokke-Heist sta je er echter niet alleen voor en kan je via de gemeente genieten van enkele gratis diensten. Zo doe je gratis beroep op advies aan huis van de renovatiecoach en is er vanuit Vlaanderen een uitgebreid premiestelsel.     

    

Om dit in de kijker te zetten organiseert Knokke-Heist op 14 mei 2024 om 19.30 uur een infomoment in CC Scharpoord.     

De renovatiecoach licht toe hoe het nu weer allemaal zit met de energieprijzen, waarom die energetische veranderingen belangrijk zijn voor jou en de toekomst, wat je van hem mag verwachten, hoe je premies kan aanvragen en voor welke werken. We richten ons in eerste instantie tot eigenaar/bewoners van eengezinswoningen maar staan ook even stil bij appartementen. Naast een aanbod voor residentiele eigendommen is er ook een aanbod voor de tertiaire sector/ondernemingen. Dit wordt ook kort toegelicht.     

      Inschrijven kan via eva.monballyu@knokke-heist.be en is volledig gratis. In een dik uurtje ben je mee en weet je waar je kan aankloppen!    

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter