Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

De Paashaas op bezoek bij Oxfam Tweedehands op het Gemeenteplein

Op vrijdag 29 maart 2024 van 16 tot 17 uur komt de Paashaas op bezoek in Oxfam Tweedehands op het Gemeenteplein 4 in Knokke-Heist. Hij brengt een lekkere verrassing voor elke bezoeker.

Ondertussen kan je een kijkje nemen in de winkel. Je kan er tweedehands kledij, brocante, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s aankopen aan zeer democratische prijzen en ook een beperkt gamma van wereldwinkelproducten. De opbrengst gaat naar de mensen uit conflictgebieden, maar ook naar de boeren uit de derde wereld, die hun producten zo kunnen verkopen in België.

De winkel wordt draaiende gehouden door een vijfentwintigtal vrijwilligers om zo de wereld toch een beetje beter te maken.

Wist je dat je kan meehelpen door je kledij, die je niet meer draagt, of brocante, boeken, dvd’s en lp’s te brengen naar de winkel? De shop is open op woensdag en zaterdag van 10 tot 16 uur en op donderdag en vrijdag van 14 tot 17 uur.

Heb je tijd over, wil je deze nuttig gebruiken, kom kennis maken met de winkel en geef je op als vrijwilliger. Er is voor elk wat wils.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter