19 september, 2013 - 31 december, 2014

Houdt u ook van mensen? Aarzel niet en word vrijwilliger!

vrijwilligerscentraleKunt u goed met mensen omgaan? Wilt u graag uw talenten verder ontplooien? Houdt u van uitdagingen? Aarzel niet en word vrijwilliger! Neem het aanbod vacatures door en neem contact op met de Vrijwilligerscentrale. De vacaturebank bundelt vraag en aanbod en telt momenteel tientallen vacatures. Het aanbod is  gevarieerd, gaande van assisteren op sportevenementen, patiënten begeleiden in het ziekenhuis tot het verspreiden van publiciteit in de gemeente.

 

Heel wat Vlamingen zijn actief als vrijwilliger en vrijwilligerswerk wordt steeds belangrijker in de samenleving. Knokke-Heist is een levendige gemeente en wil haar inwoners graag aanzetten tot vrijwilligerswerk zodat ze enerzijds verder betrokken blijven in het sociaal-cultureel leven en anderzijds hun sociaal netwerk kunnen uitbreiden. Om dit alles te realiseren heeft Knokke-Heist de Vrijwilligerscentrale in het leven geroepen, hét aanspreekpunt voor alle vrijwilligerswerk in onze gemeente. Zowel verenigingen op zoek naar vrijwilligers als individuen op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk kunnen bij ons terecht.

 

Alle vacatures vindt u terug op de website www.vrijwilligerscentraleknokke-heist.be, aan de vrijwilligerswand in het Cultuurcentrum, in het onthaal van het gemeentehuis en het Jeugd- en Kunstencentrum De Marge, in de Tam-Tam en Rondom en in KH Vandaag. De Vrijwilligerscentrale ondersteunt, promoot en waardeert het vrijwilligerswerk in Knokke-Heist en dat 365 dagen per jaar!

 

Heeft u zin om u enkele uurtjes per week in te zetten om mensen te helpen of wilt u graag uw kennis en ervaring delen met anderen? Heeft u talent in ICT of werkt u graag met kinderen? Wilt u occasioneel meewerken bij de organisatie van een strandevenement? Kom gerust eens langs en we maken u wegwijs in het ruime aanbod aan interessante vacatures. Bent u daarentegen op zoek naar vrijwilligers in uw vereniging of organisatie? Dan kunt u ook bij ons terecht. We plaatsen uw vacature en zoeken samen naar geschikte enthousiaste vrijwilligers.

 

Vrijwilligerscentrale

Meerlaan 32, 8300 Knokke-Heist

T 050 630 430

vrijwilligerscentrale@knokke-heist.be

www.vrijwilligerscentraleknokke-heist.be

 

vrijwilligerscentrale