3 juli, 2013 - 31 december, 2014

Vrijwilligers gezocht!

vrijwilligerscentraleVrijwilligers zijn vandaag belangrijker dan ooit. Bent u ook op zoek naar een engagement waarbij u uw steentje kunt bijdragen? Bekijk dan zeker onderstaande vacatures van de Vrijwilligerscentrale!

 

Buddy voor vrouwelijke dertiger

Buddywerking Vlaanderen zoekt een buddy voor een vrouwelijke deelnemer (30-er) met een psychische kwetsbaarheid om samen leuke activiteiten te doen: wandelen aan zee en in Brugge, iets gaan drinken, naar de cinema gaan, bowlen en minigolven,…

Heeft u enkele uurtjes vrij om de twee weken? Gaat u graag met mensen om? Kom dan zeker eens langs voor informatie!

Buddywerking Vlaanderen biedt u ondersteuning in het opnemen van uw vrijwilligerstaak, de nodige verzekering en vormingsactiviteiten. Het vrijwilligerswerk biedt u bovenal boeiende en leerrijke ervaringen en vormt zeker ook voor de deelnemer een meerwaarde!

http://www.buddywerking.be regio Oostkust

 

Vrijwilligers voor cafetaria OLV van Troost

A.V. Het Dak – Woonzorgcentrum OLV van Troost is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de cafetaria willen openhouden tijdens de week en op zaterdag. Er wordt vooraf een dienstregeling opgesteld met alle betrokkenen zodat duidelijk is wanneer u als vrijwilliger wordt ingezet.

 

Vrijwilligers voor strijk en herstelwerk + klusjesman

De Kleine Dennen zoekt lieve vrijwilligers die maandelijks of tweemaandelijks een voormiddag of namiddag willen komen strijken of herstelwerk doen. Ook is de organisatie nog steeds op zoek naar een klusjesman.

 

Meer weten?

Heeft u vragen over deze vacatures of wil u nog meer informatie over andere? Aarzel dan niet om de vrijwilligerscentrale te contacteren.

 

Vrijwilligerscentrale Knokke-Heist, Meerlaan 32, 8300 Knokke-Heist.

T 050 630 430

vrijwilligerscentrale@knokke-heist.be

www.vrijwilligerscentraleknokke-heist.be