Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

De Wensenboom van de vzw Kansenfonds Knokke-Heist 

Het is bijna die tijd van het jaar... de tijd van gezelligheid, familie en natuurlijk cadeautjes onder de kerstboom! Maar laten we niet vergeten dat in België 1 op 5 kinderen geen cadeautje vindt onder zijn/haar boom.  Ook hier in Knokke-Heist zijn er veel jongeren die het helaas niet zo breed hebben. Gelukkig is er een manier waarop wij samen het verschil kunnen maken! Dit jaar heeft vzw Kansenfonds Knokke-Heist maar liefst 250 kerstwensen ontvangen. En enkel met jullie hulp kan de vzw deze wensen laten uitkomen!  Van blokken tot een skateboard, een filmticket of zelfs een warme jas... Elke kleine geste maakt een wereld van verschil voor deze kansarme kinderen in onze gemeente. Meer dan ooit heeft het Kansenfonds jouw hulp nodig.  



Hoe kan jij een kinderwens vervullen?  

Het is heel simpel!  Bezoek de website van het Kansenfonds www.knokke-Heist.be/kansenfonds en registreer je voor één van de acties of stort een vrije, maar zeer geapprecieerde, bijdrage op rekeningnummer: BE83 9733 4686 0415. Of steun de vzw Kansenfonds door verse soep te kopen op de markt op dinsdag 12 december op het Stationsplein in Heist en op woensdag 13 en zaterdag 16 december op het Gemeenteplein in Knokke, of een fles heerlijke champagne: La Cuvée Carte Blanche van het wijnhuis Tanneux-Mahy (kun je hier bestellen).  



Door een pakje te schenken aan deze lieve kids, bezorg je hen een onvergetelijke kerst.  

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel kind achterblijft tijdens de feestdagen. Dus kom op, laat je hart spreken en vervul vandaag nog een kinderwens!  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter