Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Schrijf je kind nu al in voor het Speelplein in de zomervakantie!

Wist je dat je je kind nu al kan inschrijven voor de speelpleinwerking komende zomervakantie? Wij zijn er alvast klaar voor! Monitoren zorgen elke week voor een supergevarieerd programma waarin kinderen buiten spelen, uitgedaagd worden met leuke spelletjes, knutselen ... Een dag boordevol speelplezier dus!

Je kind beleeft er ongetwijfeld een onvergetelijke tijd met de speelpleinvriendjes. Jij als ouder bent ook gerust want dit kwalitatief en zeer betaalbaar opvanginitiatief (1 euro per halve dag) is keileuk en je kind is zeker in goede handen bij onze monitoren. Kortom, een zorgeloze vakantie voor jou als ouder en voor je kleine spruit!

Alle kinderen vanaf 2,5 jaar en zindelijk tot en met 13 jaar zijn welkom op Het Speelplein.

Er is een wekelijkse planning met een centraal thema en de kinderen worden onderverdeeld in leeftijdsgroepen. De kleuters krijgen een apart groepje, net zoals de tieners. Het Speelplein is open van 7.45 tot 18.15 uur. De activiteiten vinden plaats tussen 9 en 12 uur en 13.30 en 16.30 uur.

Inschrijven
Wil je zeker zijn van een plaatsje voor je kind op Het Speelplein? Schrijf je kind dan op voorhand in. Dat kan al vanaf één halve dag. Geef de gewenste week in en selecteer de (halve) dagen waarvoor je je kind graag wil inschrijven. Inschrijven kan online via de webshop, aan het onthaal in Cultuurcentrum Scharpoord of telefonisch via 050 63 04 30. Er kan niet ingeschreven worden via e-mail.

Locaties

  • De Marge (Knokke)- Edward Verheyestraat 16
  • De Korenbloem (Heist) - Breed Veertien 25
  • De Speelpelle (Westkapelle) - Dorpsstraat 60-62

 

De Chalet voor jongeren vanaf 12 jaar

Is jouw kind 12 jaar of ouder? Dan zijn de leuke activiteiten van De Chalet misschien wel iets voor jouw puber? Kom lekker chillen!

Elke vakantie staan er van maandag tot vrijdag leuke activiteiten gepland in De Marge (Edward Verheystraat 16, 8300 Knokke). Schrijf je hiervoor in via de website of ter plaatse in De Marge.

  • HALLO: 13.30 uur
  • START ACTIVITEIT: 14 uur
  • EINDE ACTIVITEIT: 17 uur
  • DAAG: 17.30 uur

Elke donderdag spreken we af aan 't Verzet (Duinenwater 45, 8300 Knokke) voor een keitoffe uitstap. Let op! Hiervoor is inschrijven verplicht en zijn de plaatsen beperkt! Meer informatie via onze website.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter