Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

De Chalet

De Chalet: activiteiten met een stoer kantje.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je wel zin in een leuke activiteit?
De Chalet organiseert toffe activiteiten en uitstappen, speciaal voor jou!

't Chaletje

't Chaletje is er! Dit is een mobiele chillplaats en werd verwezenlijkt op vraag van jongeren. Hier mogen ze gerust zijn, ze zijn er altijd welkom om te komen chillen en vrienden te ontmoeten.

't Chaletje staat aan De Marge, wil je hem ook eens in je buurt? Enkele keren per jaar verplaatst hij naar een andere omgeving, stuur dus zeker je suggesties door!

 

De Chalet: Schaatsen

Wat? Hoog tijd om alle examenstress achter jullie te laten. Naar jaarlijkse gewoonte kunnen alle leerlingen +12 genieten van een portie schaatsplezier op de ijspiste van Knokke-Heist. De ideale manier om de kerstvakantie sportief in te zetten!

Waar? A. Verweeplein, Knokke-Heist

Wanneer? Donderdag 21 december van 14 tot 15.30 uur.

Prijs? € 2

De Chalet: kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie ben je welkom in De Chalet (Edward Verheyestraat 16, De Marge) voor de leukste activiteiten. De Chalet is open vanaf 13.30 uur. De activiteiten gaan door van 14 - 17 uur. Daarna kan je nog blijven tot 18 uur.

De eerste week van de vakantie zijn we de maandag (25/12/2023) gesloten. Vanaf dinsdag vliegen we er in! Voor de tweede week is zijn we de maandag (01/01/2024) ook gesloten.

Planning kerstvakantie

Planning De Chalet

Activiteiten week 1

* Dinsdag 26/12: De Chalet feestelijk maken
* Woensdag 27/12: Peperkoekenhuisje maken
* Donderdag 28/12: Winter Walibi
-> 15 euro
-> 8 uur afspreken aan 't Verzet. Om 8.30 uur vertrekt de bus naar Walibi. Terugkomst aan 't Verzet is verwacht rond 18.30 uur
* Vrijdag 29/12: tussen twee feesten dinner

Planning De Chalet

Activiteiten week 2

* Dinsdag 2/01: kaarsen maken
* Woensdag 3/01: warme chocomelk en pannenkoeken maken
* Donderdag 4/01: schaatsen
-> 2 euro
-> vanaf 13 uur welkom in 't Verzet
* Vrijdag 5/01: winterzoektocht in Knokke-Heist

De Chalet: Skiën of snowboarden

Wat? Skiën of snowboarden, wat vind jij de leukste wintersport? Je kan het binnenkort zelf gaan ontdekken want we trekken naar de indoorskipiste van Terneuzen waar zowel beginnende als meer ervaren skiërs/snowboarders zich kunnen uitleven. Gedurende 1,5 uur wordt er les gegeven volgens niveau, nadien kan iedereen onder begeleiding van de instructeurs, nog 30 minuten vrij skiën/snowboarden.

Waar? SnowWorld Terneuzen

Wanneer? Woensdag 31 januari van 13.15 tot 18.30 uur

Prijs? € 15

De Chalet: Freestyle voetbal

Wat? Freestyle voetbal is cool en vooral heel erg leuk! Martijn Debbaut, professionele freestyle voetballer en panna player komt jullie heel wat toffe tricks leren. Hij is een allround straatvoetballer die skills combineert met een hoog entertainment gehalte. Ondertussen werd hij ook al Belgisch en Benelux kampioen. Je hoeft helemaal geen voetballer te zijn om hier plezier aan te beleven! Op een laagdrempelige manier zal hij je heel wat leuke oefeningen en tricks aanleren.

Waar? Sporthal Laguna

Wanneer? Woensdag 21 februari van 14 tot 16 uur

Prijs? € 2

Meer info?