Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Kneistival 2024: de line-up met De Mens en Hellmut Lotti goes Metal

Kneistival is ondertussen een gevestigde waarde aan de Belgische kust. Tijdens het feestweekend van 21 juli 2024 zijn er op vrijdag, zaterdag én zondag gratis optredens op het Heldenplein in Knokke-Heist. De ideale afsluiter van een dagje aan het strand. Ook een goed idee in combinatie met een bezoek aan het Cartoonfestival in Ravelingen of het HEY Museum dat begin juli de deuren opent. Elke avond staan er 3 bands op het programma.

Na headliners Admiral Freebee, Flemming en Les Truttes voegt Kneistival nu ook o.a. De Mens en Hellmut Lotti goes Metal toe aan het programma. Het festival start telkens om 20 uur met bands van eigen bodem, jong talent dat moét ontdekt worden. Met deze knallende start gaat het feest nog door tot in de late uurtjes. Zet dus zeker vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli 2024 in je agenda.

Van te ontdekken talent tot gevestigde waarden

Kneistival is al sinds de jaren ’60 dé plek waar jong talent een podium krijgt. Steengoede muziek brengt de boel op gang en dit jaar is het de beurt aan Iskander Moon, Green Crow Collective en Jack Vamp & The Castle of Creep. Stuk voor stuk fantastische artiesten met wondermooie stemmen en bakkenvol talent!

Maar ook enkele gevestigde waarden maken hun opwachting op het kustfestival. Zo zorgt Admiral Freebee exact 20 jaar na hun eerste passage op het festival opnieuw voor heel wat sfeer op vrijdag. Nog zo ééntje is De Mens, met 32 jaar ervaring belooft het een fantastisch optreden te worden op zaterdag. En op zondag nodigt Heist noorderbuur Flemming uit, die naast zijn debuutsingle Amsterdam nog heel wat andere hits brengt.

Op vrijdag gaat Kneistival internationaal, want dan komt Thumpasaurus helemaal uit Amerika met hun punk/funkband. Hellmut Lotti goes metal op zaterdag en verrast met een hardcorerepertoire. Op zondag sluit Kneistival af met een nieuw en betoverend totaalspektakel van Les Truttes.

Naar jaarlijkse traditie komt ook de Ketnetband terug op zaterdagmiddag 20 juli. Zo is Kneistival ook voor de jongsten opnieuw één groot feest.

Alle info op www.kneistival.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter