Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

CARTOONFESTIVAL KNOKKE-HEIST

21.000 x bedankt om het Cartoonfestival 2023 te bezoeken afgelopen zomer. In 2024 keren we terug naar onze roots in Heist, waar het ooit allemaal begon. Daar zal het Cartoonfestival doorgaan in Ravelingen. Hopelijk mogen we jullie volgend jaar terug talrijk verwelkomen op onze nieuwe locatie!

Heb jij ook tekentalent? Schrijf je dan nu in!

Ben jij een tekentalent? Schrijf je dan nu in voor de cartoonwedstrijd Grote Prijs Knokke-Heist Gouden Hoed 2024! Elk jaar wordt in het kader van het Cartoonfestival, De Grote Prijs Knokke-Heist Gouden Hoed georganiseerd, de oudste cartoonwedstrijd ter wereld. Na al die jaren blijkt de wedstrijd nog steeds bijzonder populair, want ruim 471 cartoonisten uit meer dan 62 landen namen deel aan De Grote Prijs Knokke-Heist in 2023. In totaal werden er 1884 cartoons ingestuurd.

Wil je graag deelnemen? Het inschrijvingsformulier en het volledige wedstrijdreglement vind je terug op https://www.myknokke-heist.be/nl/gouden-hoed-2024.

Deadline is 31 december 2023. Je kan tot € 5000 winnen. Een professionele jury maakt uit de ontvangen inzendingen een selectie voor de tentoonstelling op het Cartoonfestival en kiest er 10 genomineerden uit die kans maken op mooie prijzen.