Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

HOOST

HOOST

Torenhoge ambities met HOOST

HOOST is een appartementsgebouw met 97 appartementen waarvan 16 appartementen worden aangeboden tegen lagere prijzen. En net voor die 16 kan jij je vrijblijvend inschrijven via https://www.knokke-heist.be/wonen/lokale-woonprojecten/hoost. Aarzel niet want dit project is meer dan de moeite waard! Zo ligt HOOST middenin de sfeervolle stadskern van Heist en dat op wandelafstand van zee. HOOST telt voor elk wat wils: 1, 2 of 3 slaapkamers en woonoppervlaktes van 57 m² tot 117 m².

Meer weten? Alles over het project HOOST kan je lezen op www.hoostknokkeheist.be en www.knokke-heist.be/wonen

Ondertussen is de derde fase van de verkoop van de appartementen reeds afgelopen, maar je kan er zeker nog bij zijn! Ben je dus relatief jong en wil je graag in Knokke-Heist (blijven) wonen, dan is dit misschien wel een mooie kans om eigenaar te worden van een appartement in dit unieke gebouw. Alle voorwaarden om te genieten van het voordeeltarief, kan je hier raadplegen.

Dit is trouwens niet het enige project van de gemeente waarin inspanningen worden gedaan rond betaalbaar wonen. In het artikel van Wonen: Een betaalbare woondroom in Knokke-Heist (vvsg.be) kan je o.a. meer lezen over de geplande projecten. Op de website van de gemeente (onder Wonen) worden ook regelmatig updates geplaatst.

Heb je algemeen nog vragen rond wonen in Knokke-Heist? Het Woonloket staat voor je klaar op woonloket@knokke-heist.be of op het nummer T 050 530 989.