Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

LEIF

LEIF (LevensEinde InformatieForum) informeert en sensibiliseert in West-Vlaanderen op een open en correcte wijze rond een waardig levenseinde. Zelfbeschikking en respect voor de wil van de patiënt staan daarbij centraal.

LEIF wil jong en minder jong doen nadenken over en plannen rond waardig levenseinde: Wat zijn mijn rechten als patiënt? Wat als ik na een verkeersongeval in een onomkeerbare coma terecht kom? Wat is euthanasie en wanneer heb ik daar recht op? Wat als ik wilsonbekwaam word? Wat is palliatieve zorg? Welke documenten zijn belangrijk? LEIF wil de informatiearmoede omtrent waardig levenseinde lenigen en dicht bij de bevolking staan, vandaar dat deze organisatie vanuit verschillende punten in de provincie opereren.

Deskundige informatiemedewerkers van LEIF staan in voor de permanentie van de zitdagen. Zij helpen je doorheen alle vragen en maken je wegwijs in een aantal documenten.

Elke 2e dinsdag van de maand kan je langskomen tussen 13.30 uur en 16.00 uur in Heist in het Sociaal Huis op het adres Kraaiennestplein 1. Voor Knokke, op het adres Edward Verheyestraat 3, elke 4e woensdag van de maand van 16.00 uur tot 18.00 uur. De dienstverlening is steeds op afspraak, via T 050 53 09 00, bereikbaar elke werkdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Logo LEIF

Website LEIF