Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Love Bike & Run

zondag 13 februari 2022

ALGEMEEN

De Love Bike & Run is een recreatieve duotlon for lovers & friends over een afstand van 13 kilometer. Beleving, amusement en sportplezier staan centraal bij de Love Bike & Run. Er is geen tijdsregistratie, noch een klassement. Samen een sportieve en uitdagende voormiddag beleven is het doel.

Elk duo (man-vrouw, man-man en vrouw-vrouw) bestaat uit een loper en een fietser die het parcours samen afleggen. Onderweg mag er van functie gewisseld worden. De loper mag dus ook fietsen en omgekeerd.

Elk duo heeft een verplichte gezamenlijke doortocht aan de 3 controleposten en aan de aankomst. De parcoursbeleving wordt gekruid met een aantal ludieke, uitdagende praktische proeven.

Na de sportieve inspanning is er in sporthal Laguna mogelijkheid om te genieten van een lekker pastabuffet in de valentijnsbar van de Bucksters sports bar. Voor slechts € 14 kan je genieten van pasta bolognaise, pasta carbonara, vegetarische pasta en een drankje.

 

INSCHRIJVINGEN

Vooraf inschrijven met automatische betaling is verplicht. Per duo betaal je € 20. Duo's die inschrijven voor 31 januari ontvangen een gepersonaliseerd borstnummer. De voorinschrijvingen lopen af op donderdag 10 februari.

In de inschrijvingsprijs zit een verzekering, een borstnummer, een bike wash aan de aankomst, bevoorrading langs het parcours en een valentijnsdrankje aan de aankomst inbegrepen.

Daginschrijvingen zijn niet mogelijk.

Inschrijven is mogelijk vanaf 12 jaar mits een volwassen begeleider.

START EN AANKOMST

De start, aankomst en het wedstrijdsecretariaat bevinden zich in sporthal Laguna (Krommedijk 32, 8300 Knokke-Heist)

Het wedstrijdsecretariaat is open vanaf 9.30 uur. Deelnemers kunnen voor en na de Love Bike & Run gebruik maken van de kleedkamers en douches .

Het startschot wordt gegeven om 10.30 uur. Om iedereen de nodige tijd en ruimte te geven, wordt er gewerkt met een 'rolling start' waarbij er een klein interval zit tussen de vorige en de volgende start.

Bij deze editie vullen we onze longen met gezonde zeelucht vanaf de Zeedijk. Er wordt dus niet meer op het strand zelf gefietst. Wel zijn er enkele passages door natuurgebied, waardoor we aan de aankomst graag een bike wash voorzien.

DIVERSE

Elke deelnemer ontvangt ter bevestiging van haar/zijn inschrijving ten laatste de dag vooraf een briefing met o.a. de te respecteren maatregelen inzake corona.

Het parcours loopt over toegankelijk gebied. Toch is het aangeraden om het parcours met de mountainbike of gravelbike af te leggen.

Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen kunnen bepaalde onderdelen gedeeltelijk of volledig geannuleerd worden.

Voor de toegang tot Bucksters sports bar van sporthal Laguna is een geldig Covid Safe Ticket nodig (pastabuffet).

Het dragen van een mondmasker is verplicht in alle indoor locaties

CONTACT

Sportdienst Knokke-Heist

E. Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist

Tel 00 32 (0)50 630.480

lovebikeandrun@knokke-heist.be