Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Interview handelszaak Knokke-Heist

  • Huidige Gegevens
  • Vragen
  • Toelating
  • Voltooid

Start je een nieuw concept in Knokke-Heist? Of ben je reeds een gevestigde waarde en wens je deel te nemen aan de overheidsopdrachten voor werken binnen de gemeente?
Laat dan zeker je gegevens achter via dit formulier!

Het gemeentebestuur helpt je door de contactgegevens van jouw handelszaak in de kijker te zetten op de toeristische website van Knokke-Heist.

Bovendien kan je genieten van de ondersteuningen die het bestuur aanbiedt voor de vaste handelszaken in Knokke-Heist (coaching, promotie,...).

Blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws in Knokke-Heist via de nieuwsbrief Lokale Economie (inschrijving onderaan het formulier) en via onze Facebook groep!

Foto

Mogen je gegevens worden gebruikt in het kader van overheidsopdrachten binnen de gemeente?
vb. schilderwerken, fietsen, broodjes, events, ...
De gemeente en het OCMW Knokke-Heist verwerken persoonsgegevens voor wettelijke, gewettigde en vrijwillige taken. Je kan kennis nemen van de persoonsgegevens die wij van je verwerken en het gebruik dat wij van deze gegevens maken. Je mag deze gegevens verbeteren, aanvullen, verwijderen of de verwerking van je persoonsgegevens beperken via privacy@knokke-heist.be of 050 630 315. Je hebt het recht over de verwerking van je persoonsgegevens klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel (www.privacycommission.be)