Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Natuur

Afval

Opleidingsprogramma voor 3de tot 7de secundair: Da’s proper. De opleidingen zijn beperkt per gemeente.  

INFO info@fostplus.be

Digitale nieuwsbrief MOS West-Vlaanderen

In de maandelijkse digitale MOS-nieuwsbrief lees je de laatste MOS-nieuwtjes en allerhande weetjes over natuur- en milieueducatie en educatie voor duurzame ontwikkeling. Voor leerkrachten, directies en andere geïnteresseerden.

Klink hier om je in te schrijven.

 

Fost plus opleidingen

Fost Plus organiseert interactieve vormingen voor kleuters en leerlingen van het kleuter, lager en middelbaar onderwijs.  

INFO info@fostplus.be

Gratis op bus of tram met de MOS pas!

Open met je onderwijs de vensters op de wereld en koppel je lessen aan een leerbezoek. Bij zo’n bezoek zien leerlingen namelijk hoe 'anderen' milieuzorg beleven en worden ze enthousiast om mee te werken aan milieuvriendelijke acties in de eigen school.  

Wanneer je met je klas op milieu-uitstap trekt, maak je best zoveel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer. Op die manier draagt je school alvast haar steentje bij tot een duurzame mobiliteit in Vlaanderen. Je ondersteunt de verkeersveiligheid en stimuleert leerlingen om zich nu en in de toekomst milieuvriendelijk te verplaatsen. Om je hierin extra aan te moedigen heeft MOS een speciale overeenkomst met De Lijn. De tram en de bussen van De Lijn brengen je gratis op je bestemming, overal in Vlaanderen!

Enkel voor basis- en secundaire scholen.

Voor meer info klik hier.