Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Avant-première Little Women / Musicalgroep Milo Vzw 20 uur
Theatervoorstelling
Dansvoorstelling
Muziek

Marnixring De Blinckaert Knokke-Heist presenteert de feestelijke avant-première van de musical Little Women, een productie van musicalgroep Milo met 22 koppig-live-orkest onder leiding van Hans Vermeersch. Feestelijke ontvangst en receptie na de voorstelling.
De opbrengst gaat naar de goede doelen van Marnixring De Blinckaert.

Little Women
De musical ‘Little Women’ is gebaseerd op de autobiografische roman van Louisa May Alcott en volgt het wel en wee van de 4 March zussen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog: de vrijgevochten Jo, de traditionele Meg, de timide Beth en de romantische Amy. Een weg naar volwassenheid die zeker niet altijd over rozen gaat. De roman was niet enkel een inspiratiebron voor het witte doek met enkele zeer gesmaakte verfilmingen maar kreeg in 2001 een musicalversie op Broadway die sindsdien regelmatig internationaal wordt opgevoerd. Een schitterende klassieke musicalscore uitgevoerd door 11 toptalenten begeleid door een live-orkest, een pakkend nog steeds actueel verhaal en wervelende kostuums, is wat wij voor u in petto hebben!

Al meer dan 15 jaar brengt Milo topmusical in Knokke-Heist en dit zal met ‘Little Women’ niet anders zijn!

Serviceclub Marnixring De Blinckaert ondersteunt onze jeugd en lokaal cultureel talent via zijn goede doelen! Voor meer info: www.marnixringknokkeheist.be.

Verder lezen
Wanneer
20 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 39
Inclusief verzorgde receptie - ten voordele van de goede doelen van Serviceclub Marnixring De Blinckaert
Organisatie
Marnixring Knokke-Heist De Blinckaert
Leeftijd
Kinderen vanaf 9 jaar (9+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter