Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Festival Klassiek Leeft Knokke-Heist

Knokke-Heist en klassieke muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Muziekliefhebbers kunnen het hele jaar terecht in onze gemeente om te genieten van internationale topmusici tijdens het muziekfestival 'Klassiek Leeft'. De curator en getalenteerde pianist Liebrecht Vanbeckevoort stelt keer voor keer een indrukwekkende affiche samen.

In het voorjaar presenteren we de concertreeks 'Klassiek Leeft Vurig' en in de zomer staat 'Klassiek Leeft Meesterlijk' op het programma. De concerten gaan telkens door in het prachtige decor van de kerken van Knokke-Heist. Niet te missen!

Klassiek Leeft Meesterlijk 2023

Klassiek Leeft Meesterlijk bestaat 15 jaar in 2023!

We vieren deze mijlpaal in stijl met een meesterlijke affiche, zorgvuldig samengesteld door Liebrecht Vanbeckevoort, artistiek directeur van Klassiek Leeft. Er staan concerten gepland op 22, 25 en 27 juli & 1, 3 en 5 augustus 2023. Alle concerten gaan telkens door om 20.30 uur in de Dominicanenkerk (behalve het slotconcert in de Sint-Margaretakerk). Hou onze website en sociale media in de gaten voor updates.

Aftermovie Klassiek Leeft Vurig 2023

Kon je niet bij de laatste concertreeks aanwezig zijn? Of geniet je graag nog eens na van de prachtige concerten? In onderstaande aftermovie bundelen we graag nog eens de geweldige muzikanten, de talrijke opkomst en de hartelijke sfeer van Klassiek Leeft Vurig 2023. Geniet ervan!