Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Binnenkort maken we de eerste namen bekend, hou deze website in de gaten!

GRATIS Pop- en Rockfestival

Heldenplein
16 juli - 21 juli 2019 vanaf 19 uur

In de derde week van juli kan je naar jaarlijkse traditie opnieuw gratis genieten van fantastische pop- en rockbands in de put van Heist. Zes dagen lang geven lokale, nationale en internationale bands het beste van zichzelf op het Heldenplein.

Line-up Kneistival 2019

Hou 16 – 21 juli vrij in je agenda, want we hebben weer gezorgd voor een te gekke line-up. Wie je mag verwachten? Dat ontdek je binnenkort op deze pagina.

Praktische informatie

Kneistival is een extra gezellig festival door de unieke locatie. Het podium staat op het Heldenplein, 'in de put'. Het plein ligt vlak aan het strand, wat zorgt voor op en top vakantiesfeer. Op het festivalterrein vind je alles wat je nodig hebt: goed uitgeruste toiletten, verschillende bars en enkele smakelijke foodtrucks. 

Fietsparking

We raden iedereen aan om met de fiets naar het festival te komen. Daarom is er een fietsparking voorzien aan de Graaf d'Ursellaan en op de Zeedijk. 

Openbaar vervoer

Is het voor jou iets te ver om met de fiets af te komen? Goed nieuws! Kneistival is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein stap je af in station Heist, dan is het nog 10 minuutjes stappen naar het festivalterrein. Kom je met de kusttram? Stap dan af aan halte Heldenplein, die ligt vlak aan het festivalterrein.