Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Shopping Shuttle

Tot en met 15 juni 2021 kunnen alle shoppers gratis gebruik maken van deze elektrische & coronaproof shuttledienst. De rit alleen al in deze trendy en geluidsarme citymobiel maakt dit tot de meest unieke hop on hop off-ervaring van de Belgische kust! Deze shopping shuttles verbinden de belangrijkste winkelstraten met elkaar.

Deze shuttledienst rijdt enkel op vrijdag, zaterdag en zondag, ongeveer ieder half uur, van 11 tot 20 uur. Met laatste vertrek aan halte A. Verweeplein om 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties rijdt de shuttle dagelijks. Ook op feestdagen rijdt de shuttle uit.

De shuttle passeert langs de volgende 7 haltes. Deze zijn dezelfde in beide richtingen (heen en terug). Aan elke halte stopt de shuttle om de passagiers te laten op- en afstappen. Door wegenwerken ter hoogte van de Elizabetlaan zal de shuttle hier voorlopig niet stoppen.

- A. Verweeplein
- Dumortierlaan
- Vanbunnelaan
- Heilig Hartkerk
- Driehoeksplein
- Albertplein
- Minigolf (hier kun je overstappen naar de Zwin Shuttle)

Het parcours werd ingekort waardoor de shuttle niet langer passeert langs de haltes Duinenwater en Jeugdherbergstraat, maar nu rechtstreeks start en eindigt aan het A. Verweeplein.

Let op: de shuttle wordt gezien als openbaar vervoersmiddel, dus de maatregelen omtrent corona gelden ook hier.

Verder lezen
Wanneer
-
11 tot 20 uur
Waar

Diverse locaties in Knokke-Heist
Diverse locaties

8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Organisatie
Toerisme Knokke-Heist vzw

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter