Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Cultuurmobiel

Ben je op zoek naar nieuwe vriendschappen of wil je jouw sociaal leven verrijken gecombineerd met culturele activiteiten? Maak dan kennis met onze cultuurmobiel!

Samen met een gastheer of gastvrouw neem je in kleine groep deel aan leuke en toegankelijke voorstellingen, lezingen of films. De Cultuurmobiel zorgt voor fijne ontmoetingen en verbinding, maar vooral… je bent niet alleen! We halen je op en brengen je naar de locatie van de activiteit. Hoe fijn klinkt dat?

Voor dit najaar kun je gebruikmaken van de Cultuurmobiel bij de volgende activiteiten:

DOELGROEP

Ben jij 65+, alleenwonend en heb je een te beperkt sociaal netwerk? Dan is de cultuurmobiel zeker iets voor jou! In dit project brengen we mensen samen. Informeer gerust bij het onthaal van het Cultuurcentrum.

RESERVEER JE VERVOER

-Voor leden van de MinderMobielenCentrale (MMC)

Neem telefonisch contact op met het Sociaal Huis om vervoer te regelen: T. 050 53 09 00.

Je betaalt €3 cash per persoon/per rit heen & terug rechtstreeks aan de chauffeur (drankje inbegrepen).

 

-Ben je geen lid van de MinderMobielenCentrale? 

Neem contact op met Jane van het Cultuurcentrum om mee te rijden met onze cultuurbusje: T. 050 63 04 48 of jane.verleye@knokke-heist.be)

Je betaalt aan het onthaal €5 per persoon/ per rit (drankje inbegrepen).

 

RESERVEER JE TICKETS

Ongeacht je vervoerswijze, bestel minstens 2 weken vooraf aan de voorstelling, zelf je ticket bij het Cultuurcentrum Scharpoord en vermeld je dat je deelneemt aan de Cultuurmobiel T. 050 63 04 30 of cc.ticket@knokke-heist.be.

Meer info?