Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Brochures digitaal

Liefste cultuurliefhebber, wat hebben we jou gemist in onze schouwburg, op onze planken, tijdens een cursus, als danser, als bezoeker van CaféCultuur … maar eindelijk is er licht aan het einde van de tunnel. Met heel veel zin openen we opnieuw onze deuren en doen we wat we het liefste doen: jullie verwelkomen! 

Ondertussen is de volledige programmatie van het Cultuurcentrum gekend, die kan je hier alvast digitaal raadplegen. In de podiumbrochure vind je bovendien rechtstreekse links om tickets te bestellen en kan je trailers bekijken en recensies lezen. Vanaf 10 augustus kan je ook een gedrukt exemplaar ophalen in het cultuurcentrum. Je vindt onze kalender ook wekelijks in de Tam-Tam.

Via onderstaande links kan je de digitale brochures raadplegen.

Een paar kleine tips bij het navigeren door de digitale brochure:

  • Je kan de digitale brochure raadplegen door op de link te klikken, dan opent de brochure automatisch. Lukt dit niet, dan kan je hem downloaden in Adobe Acrobat.
  • Als de brochure geopend is, zie je onderaan een vierkantje met 9 blokjes. Als je daarop klikt, krijg je onderaan een balk waarmee je gemakkelijk tussen de verschillende pagina's kunt navigeren.
  • Bij elke voorstelling is een balk 'koop hier je tickets' voorzien. Door op die balk te klikken, kom je rechtstreeks op de ticketpagina terecht en kan je onmiddellijk tickets bestellen.
  • Bij sommige voorstellingen is ook een recensie of video voorzien. Door op de balk 'lees hier de recensie' te klikken, open je de recensie in een aparte pagina. Bij de filmpjes kan je eenvoudigweg op de 'play' knop klikken in het filmpje zelf en hem rechtstreeks in de brochure bekijken. Je kan ook in de video zelf rechts onderaan op de woordjes 'vimeo' of 'youtube' klikken en dan openen de filmpjes in het groot op een aparte pagina.
  • Op sommige pagina's kan je rechtstreeks klikken om op een andere pagina in de brochure terecht te komen. Om terug naar de andere pagina te navigeren, kan je gebruik maken van het vierkant icoontje onderaan. (zie 2e tip)
  • Lukt dit niet of wil je liever de gewone brochure downloaden? Download hier de podiumbrochure, de lezingenbrochure, cursussen en uitstappen en de filmbrochure.
 Brochure film

Brochure film

Brochure podium

Brochure podium

Lezingen

Lezingen

Cursussen en uitstappen

Cursussen & uitstappen

Cover seniorenfolder

Seniorenfolder

Cover SamenOpStap

SamenOpStap

Downloadbaar bestand: