Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vrijetijdsweekend

Vrijetijdsweekend van 16.09 tot 18.09.2022

Tuin Cultuurcentrum Scharpoord - Gratis interactief weekend voor jong & oud

 

Programma:

16.09 - MUZIEKBAR - 19u30 tot 24u

Geniet van onze gezellige muzikale festivaltuin.

De tuin wordt omgetoverd tot een warme, verlichte en gezellige stek. Laat je bekoren door bruisende, muzikale optredens & de verlichte zomer-shelterbar boordevol sfeer. We creëren een unieke setting met focus op muziek, plezier en lokale gezelligheid.

17.09 - OOSTKUST KUNST - 14u tot 19u

Ontdek boeiende kunst & nieuw creatief talent.

Startmoment van de Expo OKK met ruimte voor nieuwe beeldende talenten uit de regio. We tonen de bezoeker een uniek overzicht van amateur tot professionele kunstvormen zoals foto- en video, schilderkunst, sculptuur, juwelen…

18.09 - VRIJETIJDSMARKT & OPENHUIS CULTUUR - 11u tot 15u

Ontdek onze interactieve belevingstuin.

Verenigingen ontmoeten elkaar, bezoekers flaneren langs de kraampjes en krijgen een indruk van het ruime verenigings-, ontspannings- en vrijetijdsaanbod in Knokke-Heist. Geniet van heel wat animatie, initiatie- & doemomenten en gratis workshops. Het Cultuurhuis zet eveneens zijn deuren open en leidt jou doorheen heel wat vrijetijdsmogelijkheden.

DEELNAME/INSCHRIJVEN VRIJETIJDSMARKT ZONDAG 18.09

De markt is gratis toegankelijk voor bezoekers. De verenigingen in Knokke-Heist ontvangen per mailing een uitnodiging om zich in te schrijven als standhouder. Op zondag staat ‘samen verenigen’ met alle jeugd-, sport-, socioculturele verenigingen centraal. Als standhouder maak je publiciteit voor jouw vereniging & activiteiten en mag je gratis gadgets of proeverijen aanbieden. Verkoop van goederen of voeding dat geproduceerd of gefabriceerd wordt/werd met het oog op verkoop is verboden.

Wil je inschrijven voor de overdekte, gezellige shelter-BBQ? Dat kan! Je hebt keuze uit een vlees- of vismenu, inclusief frietjes/ brood/diverse groenten & sauzen voor 20 euro per persoon/all-in. Inschrijven kan tot en met 1.09.2022 (of tot volzet) via onthaal Cultuurcentrum T 050 630 430.

 

Een organisatie van het Cultuurhuis in samenwerking met de Jeugd-, Sport- en Cultuurraad.

Meer info: www.knokke-heist.be/vrijetijdsweekend of via cc.ticket@knokke-heist.be - T 050 630 430